Menu
totaalpartner in business

Stolp International

Importeren is een vak apart, helemaal als het gaat om seizoensgebonden natuurproducten. Stolp International weet wereldwijd exact waar zij wanneer moeten zijn. Zuidvruchten en conserven, noten, zaden en pitten, gember, kokos en tomaten: hier vindt u altijd de beste ingrediënten voor uw bakkerij.

Wereldwijd kwaliteit

Stolp International koopt al haar producten rechtsreeks in bij de bron: de verbouwer of producent. Wereldwijd onderhouden zij goede, langdurige relaties met hen. Zij weten met wie ze zakendoen en kunnen zo de gewenste kwaliteit en voedselveiligheid garanderen. Stolp International controleert dan ook eigenhandig het gehele proces, van de zorg voor plantages tot de methoden voor oogsten, drogen, reinigen, verpakken en transporteren.

Juiste balans

Om in deze dynamische, internationale markten succesvol te opereren, is veel ervaring en zeer specifieke kennis noodzakelijk. Niet alleen over oogsttijden, wereldprijzen en smaaktrends, maar ook over importregels. Bovendien wordt de eindprijs beïnvloed door schommelende factoren als vraag en aanbod en de handel in valuta. Stolp International vindt hierin de optimale weg, zodat u (en uw klanten!) kunt genieten van de lekkerste wereldingrediënten tegen de beste prijzen.

Altijd de lekkerste ingrediënten tegen de beste prijzen?

www.stolp-int.com