Menu
totaalpartner in business

Leden centraal

Door de coöperatieve structuur onderscheidt Beko zich sterk van commerciële bakkerij-organisaties. In de coöperatieve gedachte staan de ledenbelangen centraal.

De Beko-leden zijn eigenaren van de coöperatie. Zij worden vertegenwoordigd door de ledenraad, die bestaat uit actieve bakkerijondernemers uit vier regio’s.

Het hoofdbestuur van de coöperatie (dat ook bestaat uit leden) legt verantwoording af aan de ledenraad.

De raad van commissarissen houdt toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de organisatie en de ondernemingen die daaraan verbonden zijn.

Onze organisatiestructuur

Regionale betrokkenheid

De coöperatieve structuur is gericht op behoud van regionale betrokkenheid, invloed en belangenbehartiging. De vier regio’s vaardigen daarom elk vijf bestuursleden af. Zestien hiervan (uit elke regio vier) vormen de landelijke ledenraad. De andere vier (uit elke regio één) vormen samen met de coöperatiedirecteur het hoofdbestuur van de Coöperatieve Vereniging Beko.

Statuten Coöperatie

De Coöperatieve Vereniging Beko u.a. staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30039642. De grondregels en bepalingen, zijn notarieel vastgelegd en opgenomen in de statuten (Pdf). 

Meer informatie of direct lid worden?

Bel vrijblijvend 0413 - 316 800 of mail ons.

beko organisatie

gegevens
contact
gegevens
klik hier voor de contactegegevens
bestuur
Hoofd
bestuur
klik hier voor de hoofdbestuur pagina