Menu
totaalpartner in business

Beko Techniek

Goed gereedschap is onmisbaar. Maar wanneer ben je toe aan de volgende stap? Mis je geen efficiëntiekansen? Zijn jouw machines maximaal betrouwbaar? Beko Techniek biedt zowel brood- als banketbakkers zekerheid. Met maatwerk advies, nieuwe en gereviseerde bakkerijmachines, bakkerijgereedschappen en eersteklas onderhouds- en reparatieservice.

Bakkerijservice

Een bakker moet kunnen vertrouwen op feilloze, constante werking van zijn machines. Service is daarom een van de belangrijkste kernactiviteiten. Beko Techniek staat voor preventief onderhoud, adequate storingsdienst, vakkundige reparaties en hoogwaardige revisie. Met vijf vestigingen in Nederland ligt deze waardevolle bakkerijservice binnen handbereik.

Bakkerijmachines

Nieuwe bakkerijmachines van gerenommeerde merken garanderen betrouwbare productieprocessen. Daarnaast heeft Beko Techniek een uitgebreid aanbod volledig gereviseerde machines mét 1 jaar garantie. In combinatie met de vakkennis en jarenlange ervaring is Beko Techniek de sleutel tot een optimaal machinepark.

Bakkerijgereedschappen

Hoe fijn is het om bakkerijgereedschappen te kunnen kiezen uit een breed én diep assortiment? Dat kan in de webshop van Beko Groothandel. Als zakelijke klant vindt u ons assortiment gereedschappen samen met het grootste assortiment grondstoffen en andere ingrediënten. Hebt u al een account bij Beko Groothandel? Dan logt u gemakkelijk in en kunt u direct uw vertrouwde gereedschappen bestellen. Bent u nog geen klant bij Beko Groothandel? Vraag dan een account aan. Van afvalcontainers en bedrijfskleding tot stekers, schoonmaakattributen en zakkensluiters. In de webshop van Beko Groothandel vindt u alles overzichtelijk gerangschikt.

Meer rendement door efficiënte keuzes en betrouwbare machines?
www.beko-techniek.nl