Menu
totaalpartner in business

Beko Techniek

Goed gereedschap is onmisbaar. Maar wanneer bent u toe aan de volgende stap? Mist u geen efficiëntiekansen? Zijn uw machines maximaal betrouwbaar? Beko Techniek biedt zowel brood- als banketbakkers zekerheid. Met maatwerk advies, nieuwe en gereviseerde bakkerijmachines, bakkerijgereedschappen en eersteklas onderhouds- en reparatieservice.

Bakkerijservice

Een bakker moet kunnen vertrouwen op feilloze, constante werking van zijn machines. Service is daarom een van de belangrijkste kernactiviteiten. Beko Techniek staat voor preventief onderhoud, adequate storingsdienst, vakkundige reparaties en hoogwaardige revisie. Met vijf vestigingen in Nederland ligt deze waardevolle bakkerijservice ook voor u binnen handbereik.

Bakkerijmachines

Nieuwe bakkerijmachines van gerenommeerde merken garanderen gesmeerde producties. Daarnaast heeft Beko Techniek een uitgebreid aanbod volledig gereviseerde machines mét 1 jaar garantie. In combinatie met de vakkennis en jarenlange ervaring is Beko Techniek de sleutel tot een optimaal machinepark.

Bakkerijgereedschappen

Hoe fijn is het om bakkerijgereedschappen te kunnen kiezen uit een breed én diep assortiment? Het kan bij Beko Techniek. Van afvalcontainers en bedrijfskleding tot stekers, schoonmaakattributen en zakkensluiters. In de webshop bakkerijgereedschap.nl vindt u alles overzichtelijk gerangschikt. U kunt natuurlijk ook direct bestellen!

Meer rendement door efficiënte keuzes en betrouwbare machines?
www.beko-techniek.nl