Menu
totaalpartner in business

Totaalconcepten van Beko

Inspiratie en innovatie zijn speerpunten in het beleid van Beko. Wij werken voortdurend aan vernieuwing van producten en diensten en streven daarbij naar meer onderscheidend vermogen, betere marges en hogere omzet voor onze klanten.

Om op te vallen in uw marktgebied, traffic te genereren naar uw winkel en u te profileren als specialist kunt u ervoor kiezen om iets extra’s en iets bijzonders toe te voegen aan uw bestaande assortiment. Met de totaalconcepten van Beko creëert u kansen en staat u in no time bekend als ambachtelijk vakman. En... u zorgt ervoor dat er in uw winkel altijd wat te beleven valt want u maakt producten in het zicht van uw klanten.

U kunt starten met één van de totaalconcepten van Beko en daarmee een volgende stap zetten op weg naar een goede toekomst voor uw onderneming. U kunt er ook voor kiezen om meerdere concepten in te zetten, want Chocolade Compleet, Beko IJs en Beko Koffie vullen elkaar heel goed aan. U kunt in het voorjaar en de zomer ijs maken en in de herfst en de winter uw klanten verrassen met eigen gemaakte chocolaatjes. En als u dan ook nog een lekker kopje koffie of thee serveert, dan is de cirkel rond.

Eigen chocoladeproducten met méérwaarde

De populariteit van chocola is groter dan ooit. Uw commerciële kansen ook. Daarom is er Chocolade Compleet. Met dit totaalconcept verwerkt u chocolade tot ambachtelijke producten. Zeer eenvoudig en met eigen signatuur. Zo benut u de ongekende kracht van chocolade maximaal.

Zo gemakkelijk maakt u het

Wij bieden alles wat u nodig heeft. Dat begint met de juiste keuze, want elke bakkerij-onderneming is anders. Wilt u chocolade in uw brood- en banketproducten verwerken, of denkt u aan uw eigen flikken, pindarotsen of zelfs luxe bonbons?

Dan vraag twee: waar heeft u behoefte aan. Kennis en inspiratie? De juiste gereedschappen? Nieuwe vaardigheden? Toprecepturen? Of complete pakketten, inclusief grondstoffen en verpakkingen? Chocolade Compleet biedt het allemaal.

Krachten gebundeld

Het ‘geheim’ achter Chocolade Compleet is een unieke samenwerking tussen Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Techniek, Beko Verpakkingen, Stolp International en Callebaut. Tezamen bieden deze specialisten u alles voor meer onderscheidend vermogen, productwaarde en efficiëntie.

Haal de kunstenaar in uzelf naar boven!
Ontdek úw mogelijkheden op Chocoladecompleet.nl


Onderscheidend vermogen en rendement!

In Nederland wordt zowel uit als thuis steeds meer ijs gegeten. Daar liggen kansen voor ondernemers! IJs kent immers een aantrekkelijke marge. Bovendien past ambachtelijk ijs uitstekend bij het assortiment en het imago van de ambachtelijke (banket)bakker. Het product biedt onderscheidend vermogen en zorgt voor meer rendement in ieder bakkersbedrijf. Beko IJs biedt ambachtelijke ondernemers een compleet concept voor de introductie van ambachtelijk schepijs of softijs.

In tien stappen naar ijsverkoop op maat

Wie wil starten met de productie en verkoop van ijs, moet over veel dingen nadenken. Welke machines schaft u aan, welke grondstoffen zijn de beste, welke opleiding heeft u nodig en hoe gaat u uw ijs verkopen of verpakken? Beko IJs helpt bij al deze vragen.

Beko IJs biedt ondernemers die met ijs willen starten een compleet concept aan. Samen met een ijsspecialist van Beko doorloopt de ondernemer een 10-stappenplan. In dit plan komen allerlei keuzes aan de orde en aan het einde van het 10-stappenplan weet u wat u nodig heeft én wat uw rendement zou kunnen zijn.

Professionele partners

Beko IJs werkt samen met professionele partners uit de ijsbranche. In sommige gevallen betreft dit een exclusieve samenwerking. Het levert hoe dan ook een uniek en onderscheidend product op.

Start nu ook met ijs en bekijk de mogelijkheden op Beko IJs


Een koffieconcept op maat!

In Nederland drinken we jaarlijks zeventien miljard kopjes koffie. Daar liggen kansen voor ambachtelijke ondernemers! Koffie kent namelijk een aantrekkelijke marge. Bovendien past het uitstekend bij brood en banket. Daarom biedt Beko een koffieconcept op maat aan: Beko Koffie. Een compleet concept voor de introductie van koffie of thee in uw bedrijf.

Start nu met koffie

Wie wil starten met de verkoop van koffie en thee, moet over veel dingen nadenken. Welke koffiemachine schaft u aan? Welke bonen of blends zijn het beste? Welke training heeft u nodig? En hoe gaat u uw koffie presenteren? Beko Koffie helpt u bij al deze vragen.

Beko Koffie biedt ondernemers die met de verkoop van koffie en thee willen starten een compleet concept aan. Samen met een vertegenwoordiger van Beko bespreekt u als ondernemer wat uw wensen zijn en bekijkt u samen de mogelijkheden. De Beko-specialist helpt met al uw vragen op het gebied van assortiment, verkoop, prijs, promotie en organisatie. Aan het einde van het gesprek weet u precies wat u nodig heeft.

Samenwerking met Jacobs Douwe Egberts Professional

Beko Koffie werkt samen met Jacobs Douwe Egberts Professional. Dit levert ook u een hoogwaardig en onderscheidend product op.

Start nu ook met koffie en bekijk de mogelijkheden op Beko Koffie


BEKO ORGANISATIE

Chocolade compleet
Totaalconcept
Chocolade compleet
Compleet concept van apparatuur, gereedschappen, de beste chocolade tot cursussen, advies en verpakkingen.
Beko ijs
Totaalconcept
Beko ijs
Compleet concept van apparatuur, ingrediënten en gereedschappen tot opleiding, advies en verpakkingen.
Beko Koffie
Totaalconcept
Beko Koffie
Compleet concept van koffiemachines, bonen en servies tot suiker, verpakkingen en advies.