Menu
totaalpartner in business

5 specialisten, 1 totaalaanbod

Alles wat u nodig hebt, maar dan onder één paraplu én tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. U vindt het bij Beko Coöperatie. Mede dankzij onze vijf dochterondernemingen.

Zoals elke ambachtsman zegt: je moet doen waar je goed in bent. Precies daarom hebben wij ons totaalaanbod ondergebracht in vijf geheel gespecialiseerde dochterondernemingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit, prijsvoordeel, maatwerk en optimale service.

Beko AdviesEen goed bedrijfsadvies is goud waard. Daarom is er Beko Advies, specialisten in economische, commerciële en strategische ondersteuning voor het bakkersbedrijf.

Bedrijfsadviezen op maat

Beko Advies is hét bedrijfseconomisch kenniscentrum in de ambachtelijke bakkerijsector. Het beschikt over specifieke cijfers en actuele kengetallen die elke bakker vergelijking en houvast bieden. Specialisten geven cursussen, coaching, lichten bakkersbedrijven door en geven individuele adviezen over o.a.:
  • Productiviteit & rendement
  • Assortiment & verkoopprijzen
  • Uitbreiding & andere investeringen
  • (re)Organisatie & managementondersteuning
  • Bedrijfsopvolging, -overdracht, -aankoop & -verkoop

Kansen signaleren en benutten

Hoe objectief is uw beeld van uw eigen winkel en marktgebied? En signaleert u wel de juiste kansen? Vestigingsplaatsonderzoek en winkelscans geven u glashelder inzicht. Vervolgens kan een van de specialisten van Beko Advies, samen met uw winkelpersoneel, de juiste winkeluitstraling creëren. De combinatie van creatief en commercieel denkvermogen leidt tot succesvolle activiteiten en positieve klantervaringen.

Zakelijk rust en marketingtechnisch slim anticiperen?
www.beko-advies.nl
Beko GroothandelBeko Groothandel maakt grootschalige afspraken met leveranciers, u kunt kleinschalig en flexibel uw voorraad beheren. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke, duidelijke prijsstellingen, zeer gunstige leveringscondities en fijnmazige distributie.

Gunstig

Beko Groothandel heeft een krachtige groothandelsfunctie in Nederland. De inkoopbehoeften van alle klanten worden gebundeld, waardoor een gunstige uitgangspositie ontstaat ten opzichte van producenten en leveranciers. Hierdoor worden álle benodigdheden voor de brood- en banketbakkerij zeer selectief en scherp voor u ingekocht.

Assortiment

Beko Groothandel levert alles van brood- en banketgrondstoffen tot schoonmaakartikelen. Alle vooraanstaande merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd. Het assortiment biedt grote keuze uit diepgevroren halffabricaten, kant-en-klaarproducten en uiteraard versproducten. Deze worden dagelijks ingekocht, waardoor een maximale houdbaarheidstermijn is gegarandeerd. Speciaal voor onze leden voert Beko Groothandel het Beko huysmerk®: topkwaliteit producten tegen nóg aantrekkelijkere prijzen.

Bonussysteem

Dankzij het prijs- en bonussysteem krijgen leden nóg meer inkoopvoordeel. Hoe meer u afneemt, hoe groter uw voordeel. 

Efficiënte logistiek

Beko Groothandel streeft ernaar dat u haar magazijn ervaart als uw eigen magazijn. Vier distributiecentra, een frequent expeditieschema en persoonlijk contact zijn de belangrijkste tools. Hiermee kunt u snel, flexibel en efficiënt bevoorraad worden.

Compleet assortiment, gemakkelijk bestellen én veel inkoopvoordeel?

www.beko-groothandel.nl
Beko TechniekGoed gereedschap is onmisbaar. Maar wanneer bent u toe aan de volgende stap? Mist u geen efficiëntiekansen? Zijn uw machines maximaal betrouwbaar? Beko Techniek biedt zowel brood- als banketbakkers zekerheid. Met maatwerk advies, nieuwe en gereviseerde bakkerijmachines, bakkerijgereedschappen en eersteklas onderhouds- en reparatieservice.

Bakkerijservice

Een bakker moet kunnen vertrouwen op feilloze, constante werking van zijn machines. Service is daarom een van de belangrijkste kernactiviteiten. Beko Techniek staat voor preventief onderhoud, adequate storingsdienst, vakkundige reparaties en hoogwaardige revisie. Met vijf vestigingen in Nederland ligt deze waardevolle bakkerijservice ook voor u binnen handbereik.

Bakkerijmachines

Nieuwe bakkerijmachines van gerenommeerde merken garanderen gesmeerde producties. Daarnaast heeft Beko Techniek een uitgebreid aanbod volledig gereviseerde machines mét 1 jaar garantie. In combinatie met de vakkennis en jarenlange ervaring is Beko Techniek de sleutel tot een optimaal machinepark.

Bakkerijgereedschappen

Hoe fijn is het om bakkerijgereedschappen te kunnen kiezen uit een breed én diep assortiment? Dat kan in de webshop van Beko Groothandel. Als zakelijke klant vindt u ons assortiment gereedschappen samen met het grootste assortiment grondstoffen en andere ingrediënten. Hebt u al een account bij Beko Groothandel? Dan logt u gemakkelijk in en kunt u direct uw vertrouwde gereedschappen bestellen. Bent u nog geen klant bij Beko Groothandel? Vraag dan een account aan. Van afvalcontainers en bedrijfskleding tot stekers, schoonmaakattributen en zakkensluiters. In de webshop van Beko Groothandel vindt u alles overzichtelijk gerangschikt.

Meer rendement door efficiënte keuzes en betrouwbare machines?
www.beko-techniek.nl
Beko VerpakkingenWelke verschijningsvorm uw brood- of banketcreatie ook heeft, Beko Verpakkingen heeft er een geschikte verpakking voor. Niet alleen ter bescherming van het product, maar óók als fraai visitekaartje van uw bedrijf op straat en bij de mensen thuis!

Specialistisch

Verpakkingen hebben bijzondere functies. Ze moeten voldoen aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid én passen bij uw bedrijf. Soorten, materialen, formaten, ontwerpen en druktechnieken: de specialisten van Beko Verpakkingen helpen u graag optimale keuze te maken.

Alles kan

De basisverpakkingen koopt Beko Verpakkingen op grote schaal in. U kunt kiezen uit vele standaardoplossingen en exclusief maatwerk. Het unieke assortiment bevat verpakkingen voor elk ambachtelijk brood- en banketproduct, van actie- tot themaverpakkingen, desgewenst uitgevoerd in uw eigen huisstijl.

Onderscheidend

Met de creaties van Beko Verpakkingen kunt u zich onderscheiden en elk product als cadeautje presenteren. Uw verpakkingslijn straalt kwaliteit uit, ook bij de consument thuis. Een krachtig extra communicatiemiddel! Functionele verpakkingen met extra meerwaarde?
www.beko-verpakkingen.nl
Stolp InternationalImporteren is een vak apart, helemaal als het gaat om seizoensgebonden natuurproducten. Stolp International weet wereldwijd exact waar zij wanneer moeten zijn. Zuidvruchten en conserven, noten, zaden en pitten, gember, kokos en tomaten: hier vindt u altijd de beste ingrediënten voor uw bakkerij.

Wereldwijd kwaliteit

Stolp International koopt al haar producten rechtsreeks in bij de bron: de verbouwer of producent. Wereldwijd onderhouden zij goede, langdurige relaties met hen. Zij weten met wie ze zakendoen en kunnen zo de gewenste kwaliteit en voedselveiligheid garanderen. Stolp International controleert dan ook eigenhandig het gehele proces, van de zorg voor plantages tot de methoden voor oogsten, drogen, reinigen, verpakken en transporteren.

Juiste balans

Om in deze dynamische, internationale markten succesvol te opereren, is veel ervaring en zeer specifieke kennis noodzakelijk. Niet alleen over oogsttijden, wereldprijzen en smaaktrends, maar ook over importregels. Bovendien wordt de eindprijs beïnvloed door schommelende factoren als vraag en aanbod en de handel in valuta. Stolp International vindt hierin de optimale weg, zodat u (en uw klanten!) kunt genieten van de lekkerste wereldingrediënten tegen de beste prijzen.

Altijd de lekkerste ingrediënten tegen de beste prijzen?
www.stolp-int.com

BEKO ORGANISATIE

5 specialisten, <br/>1 totaalaanbod
Beko-bedrijven
5 specialisten,
1 totaalaanbod
Alles wat u nodig hebt, maar dan onder één paraplu én tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Leden centraal
Organisatiestructuur
Leden centraal
Beko onderscheidt zich sterk van commerciële bakkerij-organisaties: voor de coöperatie staan de ledenbelangen centraal.
Unieke ledenvoordelen
Voordelen
Unieke ledenvoordelen
Als lid van Beko Coöperatie profiteert u extra: van ledenvoordeel, bonussen en instemmingsrecht.
Ledenraad en hoofdbestuur
Wie is wie
Ledenraad en hoofdbestuur
De Beko-leden worden vertegenwoordigd door de ledenraad, die bestaat uit actieve bakkerij-ondernemers uit vier regio’s.