Menu
totaalpartner in business

Beko Advies

Een goed bedrijfsadvies is goud waard. Daarom is er Beko Advies, specialisten in economische, commerciële en strategische ondersteuning voor het bakkersbedrijf.

Bedrijfsadviezen op maat

Beko Advies is hét bedrijfseconomisch kenniscentrum in de ambachtelijke bakkerijsector. Het beschikt over specifieke cijfers en actuele kengetallen die elke bakker vergelijking en houvast bieden. Specialisten geven cursussen, coaching, lichten bakkersbedrijven door en geven individuele adviezen over o.a.:

  • Productiviteit & rendement
  • Assortiment & verkoopprijzen
  • Uitbreiding & andere investeringen
  • (re)Organisatie & managementondersteuning
  • Bedrijfsopvolging, -overdracht, -aankoop & -verkoop

Kansen signaleren en benutten

Hoe objectief is uw beeld van uw eigen winkel en marktgebied? En signaleert u wel de juiste kansen? Vestigingsplaatsonderzoek en winkelscans geven u glashelder inzicht. Vervolgens kan een van de specialisten van Beko Advies, samen met uw winkelpersoneel, de juiste winkeluitstraling creëren. De combinatie van creatief en commercieel denkvermogen leidt tot succesvolle activiteiten en positieve klantervaringen.

Reclame en promotie

Lokale marketing, een sterke huisstijl en slimme reclame stimuleren de omzet. Bij Beko Advies vindt u niet alleen strategisch advies, maar ook alle mogelijke promotie-items. Van winkelposters tot waardebonnen, van spandoeken tot gevelbelettering, van webshops tot professionele productfotografie. In samenwerking met het eigen reclamebureau krijgt u van idee tot uitvoering persoonlijk maatwerk. Elke promotie-euro wordt optimaal besteed!

Zakelijk rust en marketingtechnisch slim anticiperen?
www.beko-advies.nl