Bakery Market

Heeft u ook altijd al een winkel willen hebben waarbij de klant het ambachtelijke proces van kneden tot bakken kan aanschouwen? Bakery Market is een turnkey winkelbakkerij-concept voor bakkers met filialen die willen groeien en voor startende ondernemers in het bakkersvak.

Met Bakery Market willen Beko, Bakery Institute, TenBa en VAN STUK het ambacht versterken door doelgericht te investeren in ondersteuning bij het openen van winkelbakkerijen. Winkels waar de klant het hele ambachtelijke proces van kneden tot bakken in volle glorie kan aanschouwen. 


Authentiek

Bakery Market staat voor authentiek en lekker brood en banket van eerlijke ingrediënten, geproduceerd volgens een puur ambachtelijk bakproces, verkocht in milieuvriendelijke verpakkingen in een ambachtelijke omgeving. De formule Bakery Market omhelst alle facetten van bakkerij tot met presentatie. Het staat voor authentiek brood en banket van eerlijke ingrediënten, geproduceerd volgens een puur ambachtelijk bakproces, verkocht in milieuvriendelijke verpakkingen in een ambachtelijke omgeving. Bakery Market is geen formule en geen merk. Het is de werknaam die Beko-bedrijven, Bakery Institute, TenBa en VAN STUK gebruiken voor individuele winkelbakkerij-projecten, of onderdelen daarvan.

Elk project is maatwerk, passend bij uw situatie, ambitie en budget.
Meer informatie vindt u op bakerymarket.nl
Bakery Market