Najaarsbrochure 2017 Beko Verpakkingen

08 november 2017 |

Beko Verpakkingen heeft een nieuwe najaarsbrochure uitgebracht met daarin alles wat u zich maar kunt wensen op het gebied van najaarsverpakkingen: van de mooiste Sinterklaas- en Kerstdessins, geschenkverpakkingen en unieke chocolade verpakkingen, tot en met feestelijke Oud en Nieuw-knallers.

Onderstaande geeft een kleine impressie van wat we u te bieden hebben:
• Uitbreiding “Chalk” verpakkingslijn

Wegens groot succes, is dessin Chalk uitgebreid. Binnen het thema Sint bieden we nieuwe (speculaas) popdozen in 2 formaten. Binnen het thema Oud en Nieuw presenteren we een nieuwe papieren tas voor uw oliebollen, (appel)beignets en andere oudejaarslekkernijen (pag. 5).

• Dessin Beautiful Christmas
Speciaal voor de Kerst is dit frisse dessin ontworpen. Uit onderzoek naar de nieuwste en laatste trends in kerstdecoratie, interieurdecoratie en stijlen komt de Scandinavische stijl als trend naar voren. De Scandinavische stijl is de laatste jaren in opkomst, maar gaat een nog grotere groei doormaken. Dit was voor Beko Verpakkingen de aanleiding om hiermee aan de slag te gaan. Dit dessin straalt eenvoud uit, maar heeft tegelijk een warme sfeer. De lichte, sfeervolle uitstraling met een natuurlijke touch past perfect bij de Scandinavische trend van dit moment (pag. 24).

• Luxe chocolade collecties
Nieuw in ons assortiment zijn de twee collecties voor uw chocolade. Deze nieuwe collecties hebben een klassieke Sint en Kerst uitstraling. Gegarandeerd een geslaagd cadeau om te geven of te krijgen in de heerlijke decembermaand (pag. 27 en 28).

• Geschenkverpakkingen
Mooi inpakken en groots uitpakken met verrassende geschenkverpakkingen. Ook u zult ondervinden dat er steeds meer vraag is naar luxere Sint- en Kerstpakketten door consumenten, kleine bedrijven en zeker ook grote bedrijven. Beko Verpakkingen heeft hiervoor een verrassend assortiment samengesteld (pag. 21).

Bekijk hier onze najaarsbrochure

Heeft u vragen of bent u op zoek naar andere verpakkingen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden (088 – 20 23 210), wij helpen u graag.
De najaarsbrochure niet ontvangen? Mail ons!

Terug naar overzicht