Bonbonworkshops

02 januari 2019 |

Heb je altijd al willen weten en vooral leren hoe je bonbondoosjes feestelijk en creatief kan verpakken? Tijdens onze workshops leer je de fijne kneepjes van het opmaken! Naast tips & trucs om bonbondoosjes netjes in te pakken, leren we je ook om verschillende soorten strikken te maken, adviseren we je over het kiezen van de juiste linten en helpen we je bij het strikken van verschillende soorten bonbondoosjes.

Datums
Voor het voorjaar hebben wij de volgende data beschikbaar
• Maandag 28 januari 13.30 - 15.30 uur - Beko Inspiratie Centrum (BIC), Niels Bohrweg 101, Utrecht
• Dinsdag 29 januari 13.30 - 15.30 uur - Beko Verpakkingen, De Amert 604, Veghel
• Woensdag 30 januari 13.30 - 15.30 uur - Beko Noord, Loberingemaat 11, Meppel (VOL!! Bij voldoende aanmeldingen zullen we een extra sessie plannen van 10.00 - 12.00 uur)

Kosten
Kosten bedragen € 17,50 p.p. Bij vijf om meer personen uit één bedrijf ontvang je 10% korting. De prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij de workshop zijn koffie, thee, water en iets lekkers inbegrepen.

Deelnemers
Het maximum aantal deelnemers voor de workshop is 20 personen. Beko Verpakkingen behoudt zich het recht de workshop te annuleren, wanneer er minder dan tien personen deelnemen.

Workshop op maat
Wil je met alle medewerkers van jouw bedrijf in één keer een workshop volgen? Dat kan! Neem contact op met ons om in overleg een datum vast te leggen. Voor een workshop op maat geldt, dat er minimaal 5 deelnemers moeten zijn. De korting is hier niet van toepassing.

Extra
Na afloop van de workshop is er gelegenheid om uw eigen meegebrachte bonbondoosjes of -zakjes te strikken. Dit kan alleen wanneer u bij de aanmelding het aantal doosjes of -zakjes aangeeft, dit i.v.m. de strikaccessoires.

Aanmelden?

Laat je inspireren en geef je snel op door een e-mail te sturen naar y.vermeulen@beko-verpakkingen.nl.
Aanmelden kan tot dinsdag 22 juni

Terug naar overzicht