Menu
totaalpartner in business

Beko Verpakkingen beste leverancier in categorie Verpakkingen

11 januari 2021

Beko Verpakkingen beste leverancier in categorie Verpakkingen
Op 21 december heeft Bakkerswereld de resultaten van haar Partners of Choice 2020-onderzoek gepubliceerd. Een totaaloverzicht van de beste leveranciers voor producten en diensten in de bakkerij. Het is de eerste keer dat dit continu-onderzoek wordt gepubliceerd. Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij op weg te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken. Onder de lezers en bezoekers van Bakkerswereld is een selectieve enquête gehouden met als cruciale vraag: ‘Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?’. Hierna volgen tien diensten/product-keuzes. Bijna 750 professionals deden mee aan het onderzoek. Voor 2021 wordt dit hét overzicht voor beslissers. Op basis van het onderzoek is een toplijst van leveranciers samengesteld.

Categorie VERPAKKINGEN
1. Beko Verpakkingen
2. Paardekooper
3. Havelaar
4. Chocapack
5. Bunzl

Uitgebreide informatie
Kijk hier voor het volledige onderzoek: https://digimagazine.partnerofchoice.nl/bakkerswereld 
Kijk hier voor ranking in diverse categorieën: https://digimagazine.partnerofchoice.nl/bakkerswereld/onderzoeksresultaten 
Kijk hier voor ranking in categorie Machines: https://digimagazine.partnerofchoice.nl/bakkerswereld/onderzoeksresultaten/verpakkingen 

 

Ook interessant om te lezen

  Promotiemateriaal duurzame verpakkingen
  Beko Verpakkingen
  Promotiemateriaal duurzame verpakkingen
  Duurzame verpakkingen gebruiken? En deze stap ook communiceren naar uw klanten? Wij bieden gratis promotiemateriaal. Check it out!
  beko verpakkingen
  Voorjaarsbrochure 2021
  Beko Verpakkingen
  Voorjaarsbrochure 2021
  Vrolijk, luxe, innovatief! De voorjaarsbrochure zit weer bomvol tips, inspiratie en nieuwe verpakkingen. Neem snel een kijkje!
  beko verpakkingen