Menu
totaalpartner in business

Zonnig lentevoordeel

15 april 2021

Deze aanbiedingen zorgen ervoor dat u goed voorbereid aan uw lente- en zomerproducten kunt beginnen. Bakon geleispuitmachines en slagroomblazers, Mussana slagroommachines en Baktec watermeng- & meetapparatuur in combinatie met waterkoelers tegen superzonnige prijzen!

Bakon Jelly Easy I en II 

De eenvoudig te bedienen Jelly Easy is ontwikkeld om allerlei soorten gebruiksklare glazuren en gelei te kunnen verspuiten. De machine is gemakkelijk schoon te maken, voorzien van een compressor, een basis bedieningspaneel met een aan- en uitknop en een indicatielampje voor de geïntegreerde verwarming. De ingebouwde heater warmt in korte tijd op en zorgt voor een constante temperatuur van het te verspuiten product. Geschikt voor Bag-in-box ready-to-use. De aanvoer van glazuur of gelei gebeurt rechtstreeks vanuit de container of een kom. De temperatuur van de verwarmde slang is vast ingesteld op 70°C, de verwerkingstemperatuur op 90°C. De Jelly Easy is verkrijgbaar met 1 of 2 spuitpistolen.

Lentevoordeel
 Bij aankoop van een Bakon Jelly Easy I, één spuitpistool 400 cc/minuut, voor € 4.590,- ontvangt u € 350,- inruilkorting voor uw huidige geleispuitmachine >>
► Bij aankoop van een Bakon Jelly Easy II, twee spuitpistolen 2x400 cc/ minuut, voor
€ 5.725,- ontvangt u € 500,- inruilkorting voor uw huidige geleispuitmachine >>
Bij aanschaf van een Bakon geleispuitmachine GRATIS13 kg Beko Huysmerk afdekgelei spray! Keuze uit: Abrikoos (9086710), Aardbei (9086728) of Neutraal (9086736).

Bakon Top Cream 2-10 en 5-30

Ideale slagroomblazer voor kwalitatieve productie van luchtige slagroom, mousses en bavaroises. Beschikt over een roerwerk met twee snelheden om de tot 2°C afgekoelde koude lucht in de room te verdelen. Een luchtinlaatsysteem met drie filters zorgt voor aanvoer van schone lucht die via de geperforeerde bodem in de container wordt geblazen. De transparante Lexan deksel biedt de mogelijkheid om het opkloppen te volgen. De continue injectie van gekoelde lucht vergroot het volume met wel 50% en maakt het mogelijk om afgewerkte opgeklopte producten meerdere uren zonder kwaliteitsverlies in de container te bewaren. Het bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot programmeren en opslaan van de gewenste luchttemperatuur, snelheid (t.p.m. = toeren per minuut) en slagtijd. Gesloten en verplaatsbare machine, eenvoudig te demonteren voor grondige reiniging, vaatwasmachinebestendige onderdelen, automatische desinfectie na reiniging, geïntegreerd koelsysteem. Vervaardigd van RVS en andere niet-corrosieve materialen. De Top Cream is verkrijgbaar met een inhoud 2-10 liter of 5-30 liter.

Lentevoordeel

Bij aankoop van een Bakon Top Cream 2-10 liter, inhoud container 42 liter,
voor € 14.555,- ontvangt u € 1.500,- inruilkorting voor uw huidige slagroomblazer >>

Bij aankoop van een Bakon Top Cream 5-30 liter, inhoud container 92 liter,
voor € 16.780,- ontvangt u € 2.000,- inruilkorting voor uw huidige slagroomblazer >>

Bij aanschaf van een Bakon slagroomblazer GRATIS - 10 liter slagroom Debic Prima Blanca Max (9023786)!


Baktec watermeng- & meetapparatuur & waterkoelers

Watermengapparatuur - mechanisch of digitaal? Vaak wordt gekozen voor een watermeet- en mengapparaat met een mechanische thermostaat, simpelweg omdat men dit gewend is of omdat het simpeler lijkt. Vaak is deze goedkoper en beschikt het over een voorloopfunctie (hiervoor moet echter wel een afvoerleiding aangelegd worden). Om prijstechnisch meer in de buurt te komen van de thermostatische mechanische variant en toch de vele voordelen van een digitaal model te kunnen bieden is het nieuwe model B2 UNIVERS “S” geïntroduceerd. Dit model heeft geen voorloopfunctie en er is geen afvoerleiding nodig, is prijstechnisch gunstiger en biedt bovendien vele andere voordelen. 

Welke voordelen? Een digitaal watermeng- en meetapparaat is efficiënter en zorgt voor een optimale dosering van waterhoeveelheid met de juiste temperatuur. Het deegbereidingsproces wordt optimaal opgestart en gestandaardiseerd. De gewenste temperatuur en de waterhoeveelheid kan eenvoudig worden ingesteld en de temperatuur wordt binnen enkele seconden bereikt. Digitale watermeng- en meetapparaten zijn zeer nauwkeurig met een maximale temperatuurafwijking van 0,4°C en minder dan 1% afwijking in waterhoeveelheid. De “gekoeld water”-doseerfunctie doseert alleen het meest koude water dat beschikbaar is. Ideaal in de zonnige lente- en zomermaanden.

Mengen met gekoeld water in de zomer en met warm water in de winter? Maak dan gebruik van een set 3-wegkranen (optie). Hiermee kan warm water met leidingwater of gekoeld water met leidingwater worden gemengd.

Met of zonder voorloop? Model B2 UNIVERS is uitgevoerd met een automatische voorloop; alleen water met de vereiste temperatuur wordt gedoseerd. Wilt u liever geen voorloop? Dan adviseren wij u B2 UNIVERS “S”.

Hoe werkt de BKL waterkoeler?Topkwaliteit Baktec BKL 200 ICE waterkoelers werken volgens hetzelfde principe: water loopt onder waterleidingdruk door een spiraal in een waterbad van 0°C en wordt geforceerd gekoeld door middel van ijs, dat zich opbouwt langs de wanden van het bad. Het water komt door het gesloten systeem niet in contact met open lucht en kan dus niet vervuilen. Het gekoelde water blijft op een stabiele temperatuur hetgeen de continue kwaliteit van het deeg bevordert. De ijswaterkoelers zijn uitgevoerd met een digitale Ice Mass Sensor (IMS). Hiermee wordt de ijsopbouw in de koeler gecontroleerd. De BKL 200 ICE is verkrijgbaar in enkele of DUO-versie, met twee koelbakken en -units in plaats van één, dus twee waterkoelers in één!

Lentevoordeel

Baktec watermeng- en meetapparaat B2 UNIVERS, met voorloop, 21 liter/minuut,
voor actieprijs € 2.950,- (normaal € 3.650,-) >>
 
Baktec watermeng- en meetapparaat B2 UNIVERS “S”, zonder voorloop, 21 liter/minuut, voor actieprijs € 2.750,- (normaal € 3.350,-) >>
Baktec waterkoeler BKL 200 ICE EF, voor 40-250 liter per uur, voor actieprijs € 2.850,- (normaal € 3.175,-) >>
Baktec waterkoeler BKL 200 ICE DUO EF, voor 40-400 liter per uur, voor actieprijs € 4.500,- (normaal € 4.995,-) >>
Combideal! Baktec BKL 200 ICE EF + B2 UNIVERS “S”samen voor actieprijs € 5.375,- (normaal € 6.525,-).

Mussana Pony MT of Lady MT

Professionele slagroommachine met gekoelde kop voor uiterst eenvoudig doseren van slagroom. Stil in gebruik, gemakkelijk te demonteren en het Microtronic tiptoetspaneel maakt portionering standaard. Voorzien van automatisch reinigingsinterval met 10 minuten koelonderbreking voor eenvoudige reiniging, volledig geïsoleerde intensieve koeling tot in de garneertule, elektronische temperatuurregeling. Zowel de Mussana Pony MT als de Mussana Lady MT is geschikt voor alle Bag-in-box systemen en is laag in energieverbruik. Voldoet voor 100% aan HACCP-regels voor hygiëne.

Lentevoordeel

Mussana Pony MT, inhoud 2 liter room/2 liter Bag-in-box, voor actieprijs € 2.100,-
(normaal € 2.390,-) >>
Mussana Lady MT, inhoud 6 liter room/10 liter Bag-in-box, voor actieprijs € 2.675,-
(normaal € 2.960,-) >>
Bij aanschaf van een Mussana slagroommachine GRATIS - 10 liter slagroom Debic Prima Blanca Max (9023786)!

Meer weten over een van de Lentevoordeel-acties?
Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs of bel met 024 648 62 88 of stuur een email naar: bg@beko-techniek.nl. De actie staat ook in een leaflet deze is hier te downloaden.

Genoemde prijzen zijn excl. btw en geldig t/m 16 juni 2021. | Geleverde bakkerijmachines kunnen visueel enigszins afwijken van getoonde afbeelding.


 

Ook interessant om te lezen

  Wijziging verkoopvoorwaarden
  Wijziging verkoopvoorwaarden
  Wijziging verkoopvoorwaarden
  Leveringsproblemen leiden tot tijdelijke wijziging verkoopvoorwaarden bij Beko Techniek.
  beko techniek
  beko techniek
  Sinaasappeltje voor de dorst ?
  Beko Techniek | Zumex
  Sinaasappeltje voor de dorst ?
  Geef je gemiddelde klantbesteding een boost door te starten met de verkoop van versgeperst vruchtensap.
  beko techniek
  beko groothandel
  Handmatig of toch automatisch?
  Beko Techniek | Fritsch
  Handmatig of toch automatisch?
  Snijdt u uw getoerd gerezen of korstdegen handmatig of toch liever automatisch?
  beko techniek
  beko techniek