Menu
totaalpartner in business

Wijziging verkoopvoorwaarden

19 april 2021

Wijziging verkoopvoorwaarden als gevolg van Covid-19
U heeft vast in de media gelezen dat er diverse producenten en leveranciers, als gevolg van Covid-19, moeilijkheden hebben om op tijd producten te kunnen leveren. Lockdowns in diverse landen leiden in toenemende mate tot meer en grotere grondstoffentekorten, bottlenecks in productieprocessen en beperkte transportcapaciteiten. Naast vertraagde levering is ook het gevolg dat prijzen voor grondstoffen zoals staal, kunststof en elektronica onverminderd en substantieel stijgen. Ook leveranciers van Beko Techniek ontkomen hier niet aan. De afgelopen weken geven leveranciers van Beko Techniek langere levertijden af dan gebruikelijk het geval is. Omdat deze ontwikkeling van invloed is op onze bedrijfsvoering, zijn we genoodzaakt om per direct onze verkoopvoorwaarden te wijzigen.

De wijzigingen gelden tot nader order en zijn als volgt:
► Uitgebrachte offertes hebben een geldigheidsduur van 14 dagen;
► Afgegeven levertijden zijn onder voorbehoud onvoorziene omstandigheden;
► Beko Bakkerij Techniek B.V. is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade door een tekortkoming in de nakoming van haar verplichtingen, indien de tekortkoming verband houdt met Covid-19 gerelateerde omstandigheden.
► Overschrijding van de levertijd en/of uitvoeringsperiode geeft de opdrachtgever in geen geval recht op ontbinding van de overeenkomst.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Ook interessant om te lezen

  Introductie ClipClose 1250
  Beko Techniek
  Introductie ClipClose 1250
  Introductie van de nieuwe ClipClose 1250, een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips!
  beko techniek
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Met meer dan 400 verschillende vormen op bakkerijgereedschap.nl zijn wij het juiste adres om je chocoladeartikelen te bestellen.
  beko techniek
  Chocolade Compleet
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Nummer 1 in Machines
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken.
  Bakkerijbranche
  beko techniek