Menu
totaalpartner in business

Vers fruitgebak en afdekgelei

28 april 2020

Het seizoen voor vers fruitgebak breekt weer aan

Vers fruitgebak mooi afwerken met gelei, uit de Bakon Jelly Easy.

De geleispuitmachines van Bakon zijn makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals één of twee spray units of twee aparte verwarmunits i.p.v. één.

De geleispuitmachines van Bakon kunnen vrijwel alle type afdekgelei spuiten, zoals: kant en klare gelei (ready to use), jam of marmelade. Overleg vooraf wel met uw adviseur wat u wilt spuiten zodat we de juiste machine adviseren. Een Bakon geleispuitmachine is snel opgewarmd. Van machine tot aan het spuitpistool wordt er verwarmd, hierdoor heb je altijd een constante temperatuur van je afdekgelei op elk gewenst moment.  De geleispuitmachine heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk te bedienen en schoon te houden.

Inruilactie

We hebben een leuke inruilactie lopen als je een nieuwe Jelly Easy geleispuitmachine aanschaft. Informeer ernaar bij een van onze verkoop adviseurs.

Ook interessant om te lezen

  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  Lid in beeld
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  De Amsterdamse banketbakker heeft onlangs een tweede planeetmenger geplaatst, geleverd door Beko Techniek. Mooie opslag, gemakkelijk in gebruik, heel goed schoon te maken en vrijwel geruisloos
  Lid in beeld
  beko techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Beko Techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.
  beko techniek
  Onbezorgd oliebollen bakken
  Beko Techniek
  Onbezorgd oliebollen bakken
  De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten. Oliebollen is zo’n product waar we in Nederland dol op zijn en zeker niet alleen met oud en nieuw. Veel bakkers beginnen al veel eerder met het bakken van proefoliebolletjes, zodat klanten weten dat ze bij u terecht kunnen voor oliebollen, niet alleen op 31 december.
  beko techniek