Menu
totaalpartner in business
Stappen maken in chocolade?

Stappen maken in chocolade?

08 February 2023

 
Martin Ambachtsheer

Vraag het aan Martin!

Martin Ambachtsheer, onze chocoladespecialist, is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend en enthousiast. Hij heeft antwoord op alle vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met chocolademachines?

Mail naar martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl en stel al jouw vragen over chocolade.

 

Ook interessant om te lezen

    Dat loopt gesmeerd!
    BEKO TECHNIEK | DÜBÖR
    Dat loopt gesmeerd!
    Bij vet in de bakkerij denk je niet meteen aan lossingsmiddelen. Toch is deze plantaardige olie een onmisbaar ... >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Varimixer planeetmengers - actie!
    BEKO TECHNIEK | VARIMIXER
    Varimixer planeetmengers - actie!
    High-End mixen en mengen met Varimixer? Profiteer nu van onze actie >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Samenwerking Beko Techniek en Elpress
    BEKO TECHNIEK | ELPRESS
    Samenwerking Beko Techniek en Elpress
    Beko Techniek & Elpress, marktleider industriële hygiëne gaan samenwerking aan >>
    beko-techniek
    beko-techniek