Menu
totaalpartner in business
Stappen maken in chocolade?

Stappen maken in chocolade?

08 February 2023

 
Martin Ambachtsheer

Vraag het aan Martin!

Martin Ambachtsheer, onze chocoladespecialist, is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend en enthousiast. Hij heeft antwoord op alle vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met chocolademachines?

Mail naar martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl en stel al jouw vragen over chocolade.

 

Ook interessant om te lezen

    Assortimentsuitbreiding met XpressChef
    BEKO TECHNIEK | XpressChef™
    Assortimentsuitbreiding met XpressChef
    High speed ovens voor supersnelle bereiding van producten voor lunchroom of to-go >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
    BEKO TECHNIEK | CIRC
    Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
    Circ's biovergisters maken het mogelijk om bakkerijreststoffen om te zetten naar hernieuwbare energiebronnen >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
    Beko Techniek | WP op-maat-oplossingen
    Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
    WP oplossingen voor kneden, grootbrood, kleinbrood & bakken >>
    beko-techniek
    beko-techniek