Menu
totaalpartner in business

Stappen maken in chocolade?

08 februari 2023

 
Martin Ambachtsheer

Vraag het aan Martin!

Martin Ambachtsheer, onze chocoladespecialist, is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend en enthousiast. Hij heeft antwoord op alle vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met chocolademachines?

Mail naar martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl en stel al jouw vragen over chocolade.

 

Ook interessant om te lezen

    Zonnige voorjaarsaanbiedingen!
    BEKO TECHNIEK | ZONNIGE VOORJAARSAANBIEDINGEN!
    Zonnige voorjaarsaanbiedingen!
    Mengen, koelen, slagroom- en voorraadmachines tegen actieprijzen. Ben voorbereid op hoge temperaturen!
    beko-techniek
    beko-techniek
    Bereikbaarheid Beko Techniek
    BEKO TECHNIEK | BEREIKBAARHEID
    Bereikbaarheid Beko Techniek
    Op donderdag 30 & vrijdag 31 maart kan het zijn dat we wat lastiger bereikbaar zijn i.v.m. onze verhuizing.
    beko-techniek
    beko-techniek
    Nieuw adres Beko Techniek - Wijchen
    BEKO TECHNIEK | NIEUW ADRES
    Nieuw adres Beko Techniek - Wijchen
    Per 1 april 2023 heeft (hoofd)vestiging Beko Techniek een nieuw bezoek- en correspondentieadres >>
    beko-techniek
    beko-techniek