Menu
totaalpartner in business
Stappen maken in chocolade?

Stappen maken in chocolade?

08 February 2023

 
Martin Ambachtsheer

Vraag het aan Martin!

Martin Ambachtsheer, onze chocoladespecialist, is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend en enthousiast. Hij heeft antwoord op alle vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met chocolademachines?

Mail naar martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl en stel al jouw vragen over chocolade.

 

Ook interessant om te lezen

    Schrijf je nu in voor BakkersVakWedstrijden!
    Beko Techniek | BakkersVakWedstrijden 2023
    Schrijf je nu in voor BakkersVakWedstrijden!
    Lees hier het persbericht van de BakkersVakWedstrijden en schrijf je in >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Met ultrasonische snelheid naar Goes!
    Beko Techniek | NANO & PICO
    Met ultrasonische snelheid naar Goes!
    Waarom bakkers, patissiers en chocolatiers graag naar de showroom in Goes afreizen? Lees het hier >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Buurtmarkt Beers zorgt voor verbinding
    Beko Techniek | Buurtmarkt Beers
    Buurtmarkt Beers zorgt voor verbinding
    Beko Techniek projectcoördinator bij inrichting complete bakkerij >>
    beko-techniek
    beko-techniek