Menu
totaalpartner in business
Stappen maken in chocolade?

Stappen maken in chocolade?

08 February 2023

 
Martin Ambachtsheer

Vraag het aan Martin!

Martin Ambachtsheer, onze chocoladespecialist, is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend en enthousiast. Hij heeft antwoord op alle vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met chocolademachines?

Mail naar martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl en stel al jouw vragen over chocolade.

 

Ook interessant om te lezen

    Snijden en verpakken met HOBA
    Beko Techniek | Snijden & verpakken met HOBA
    Snijden en verpakken met HOBA
    Snijden en verpakken! SNEL, EFFICIËNT & ZORGVULDIG. Twee turnkey-installaties >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Productie van chocolade past in ieder bedrijf
    Beko Techniek | CHOCOLADE voor ieder bedrijf
    Productie van chocolade past in ieder bedrijf
    Ouderwetse service Beko Techniek: ’Afspraak is afspraak'. Lees hier het hele artikel Bakkerswereld 10 oktober 2023 >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Vraag uw Cleanfix-demo aan!
    Beko Techniek | EINDEJAARS-ACTIE CLEANFIX
    Vraag uw Cleanfix-demo aan!
    Bekijk alle Cleanfix-acties tegen superscherpe prijzen en vraag demo aan!
    beko-techniek
    beko-techniek