Menu
totaalpartner in business
Snijden en verpakken met HOBA

Snijden en verpakken met HOBA

12 February 2024

Snijden en verpakken

SNEL, EFFICIËNT & ZORGVULDIG

Sinds 1965 is HOBA dé specialist in het ontwikkelen en produceren van snij-, verpakkings- en sluitmachines voor de (semi) industriële bakkerij. Reeds jarenlang snel, efficiënt & zorgvuldig snijden en verpakken met HOBA-apparatuur. In samenwerking met haar preferred supplier presenteert Beko Techniek twee turnkey snij- en verpakkingslijnen.

Turnkey oplossing A
Semi-automatische lijn voor het snijden, verpakken en sluiten met clip met een maximale capaciteit van 2.000 producten per uur.

HOBA HOLLY SLICER HSA-55 |  volautomatische bandsnijmachine voor de meest gangbare broodsoorten. Onder een hoek geplaatste, continu roterende bandmessen zorgen ervoor dat broden soepel door de messen worden getransporteerd en gesneden, zonder dat de broden ineengedrukt worden. Met modulaire invoerband en traploos regelbare invoersnelheid. De machine is niet geschikt voor krenten- en/of vruchtenbrood.

HOBA HBB HOLLY BAGBLOWER | semi-automatische verpakkingsmachine voor het door middel van luchtverplaatsing openen van beugelzakken. Na opening kan het product eenvoudig in een beugelzak geschoven worden. De invoergeleiders zijn gemakkelijk te verstellen en houden de zak op zijn plaats tijdens het inschuiven.

HOBA HOLLY CLOSING CONVEYOR HPL-20 | semi-automatische sluitmachine met clipbandsluiting. De beugelzak met ingeschoven product wordt door een intermitterende transportbaan naar een clipband sluitmachine getransporteerd en voorzien van een clip. Tijdens het sluiten verwijdert een vacuümvoorziening overtollige lucht uit de zak. Als stand-alone gecombineerd met een blaasapparaat HOBA HBB HOLLY BAGBLOWER voor het eenvoudig openen van zakken, kan de machine ook ongesneden brood, kleinbrood & en andere producten snel voorzien van clipbandsluiting.

Turnkey oplossing B
Volautomatische lijn voor het snijden, verpakken en sluiten met clip van grootbrood en verpakken en sluiten met clip van ongesneden grootbrood en kleinbrood met een capaciteit van 2.000 producten per uur.

√ HOBA HOLLY SLICER HSA-55 |  volautomatische bandsnijmachine voor de meest gangbare broodsoorten. Onder een hoek geplaatste, continu roterende bandmessen zorgen ervoor dat broden soepel door de messen worden getransporteerd en gesneden, zonder dat de broden ineengedrukt worden. Met modulaire invoerband en traploos regelbare invoersnelheid. De machine is niet geschikt voor krenten- en/of vruchtenbrood.

√ HOBA HBS BAGLOADER | volautomatische verpakkingsmachine voor het verpakken van gesneden en ongesneden brood en kleinbrood in een plastic zak. Volautomatische invoer van gesneden brood en handmatige invoer van ongesneden brood en kleinbrood.

HOBA HOLLY CLOSING CONVEYOR HTA-15 | volautomatische verpakkingsluitlijn met clipbandsluiting en bufferbaan. De zak met ingeschoven product wordt de transportbaan opgeduwd door een “meenemer”, vervolgens transporteert de intermitterende transportbaan de zak naar de clipband sluitmachine. Tijdens het sluiten verwijdert een vacuümvoorziening overtollige lucht uit de zak. De bufferbaan zorgt voor het badgematig af kunnen nemen van de ingepakte producten.

Bekijk hier leaflet van volledige actie >>

Ook te leasen!
Informatie, vrijblijvend advies of specificaties?
Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs
of bel met 024 648 62 88.

Ook interessant om te lezen

  Assortimentsuitbreiding met XpressChef
  BEKO TECHNIEK | XpressChef™
  Assortimentsuitbreiding met XpressChef
  High speed ovens voor supersnelle bereiding van producten voor lunchroom of to-go >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
  BEKO TECHNIEK | CIRC
  Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
  Circ's biovergisters maken het mogelijk om bakkerijreststoffen om te zetten naar hernieuwbare energiebronnen >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
  Beko Techniek | WP op-maat-oplossingen
  Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
  WP oplossingen voor kneden, grootbrood, kleinbrood & bakken >>
  beko-techniek
  beko-techniek