Menu
totaalpartner in business

Sinaasappeltje voor de dorst ?

25 maart 2021

Boost uw gemiddelde klantbesteding!
Start met de verkoop van versgeperste sappen en voeg méér vers toe aan uw bakkerswinkel, -cafe of -lunchroom.

Match made in heaven
Een knisperende warme croissant samen met versgeperst sinaasappelsap is vaak een perfecte start van de dag of opfrissertje tijdens een lunch. De kans is groot wanneer u versgeperste sinaasappelsap aanbiedt in uw winkel klanten hier dankbaar gebruik van maken.

Verhoog gemiddelde besteding per klant
Verse sinaasappelsap gaat goed samen met vers brood. De verkoop hiervan geeft echt een boost aan de gemiddelde klantbesteding in uw winkel. Verkoopt u al veel to-go producten? Of zijn ontbijt en lunchdeals niet meer weg te denken? Dan is verse sinaasappelsap zeker een aanrader!

Professionele sinaasappelpersmachines
Samen met Zumex - al 35 jaar marktleider in sinaasappelpersmachines - heeft Beko Techniek drie machines geselecteerd die eenvoudig te plaatsen zijn in bakkerij, bakkerswinkel, bakkerscafé of lunchroom. Belangrijke criteria waarop deze selectie gebaseerd is: hygiëne, eenvoudige reiniging, weinig onderhoud en natuurlijk goede persing. Ook moet de machine gemakkelijk gevuld en geleegd kunnen worden zodat u er gedurende de dag weinig werk mee heeft. Klik hier voor ons advies aan u over Zumex sinaasappelpersmachines.

Beko Groothandel
Zonder perssinaasappels, drinkbekers en -flesjes komt de verkoop van versgeperst sinaasappelsap natuurlijk niet op gang. Samen met Beko Groothandel is hier ook een selectie extra benodigdheden gemaakt, zodat u eenvoudig kunt starten. Alle extra benodigdheden vindt u hier op Beko-Groothandel.nl.

Komt u er online niet uit en wilt u graag persoonlijk advies?

Neem dan contact op met uw contactpersoon van Beko Groothandel (of vul contactformulier in) of van Beko Techniek

Ook interessant om te lezen

  Introductie ClipClose 1250
  Beko Techniek
  Introductie ClipClose 1250
  Introductie van de nieuwe ClipClose 1250, een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips!
  beko techniek
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Met meer dan 400 verschillende vormen op bakkerijgereedschap.nl zijn wij het juiste adres om je chocoladeartikelen te bestellen.
  beko techniek
  Chocolade Compleet
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Nummer 1 in Machines
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken.
  Bakkerijbranche
  beko techniek