Menu
totaalpartner in business

Ruim assortiment Flexipanmatten

04 juni 2020
Het wordt ook wel ’s werelds beste en meest veelzijdige bakvorm genoemd, want de bakeigenschappen zijn uitstekend en de mogelijkheden oneindig. Flexipan is bestand tegen extreem lage (-40 ˚C) en extreem hoge (+280 ˚C) temperaturen. Bovendien hoef je de vorm niet in te vetten en kun je elke mat maar liefst 3.000 keer gebruiken.

Flexipan is er in verschillende vormen en maten. Je kunt er mooie patisserie en desserts mee maken of interieurs die je later verwerkt in je gebak. Bijvoorbeeld een bol gebakje gemaakt van mousse met in het centrum een vulling van karamel of cremeux, afgewerkt met een mooie gelei of glaçage.

Doordat de vormen flexibel en buigzaam zijn, lossen producten eenvoudig uit de vorm. Het heeft unieke anti-aanbakeigenschappen en hoeft voor een goede lossing van het product niet vooraf gesmeerd te worden. Reinigen onder de kraan met enkel water is voldoende.

Flexipan-matten zijn verkrijgbaar in drie maten: 600 x 400 mm, 400 x 300 mm en in gastronormmaat. Tevens zijn losse vormen en reliëfmatten verkrijgbaar. 
Bekijk de webshop voor de meest verkochte matten of bekijk het brede scala van Flexipan deze catalogus.

Ook interessant om te lezen

    Introductie ClipClose 1250
    Beko Techniek
    Introductie ClipClose 1250
    Introductie van de nieuwe ClipClose 1250, een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips!
    beko techniek
    Hoe geef jij je chocolade vorm?
    Hoe geef jij je chocolade vorm?
    Met meer dan 400 verschillende vormen op bakkerijgereedschap.nl zijn wij het juiste adres om je chocoladeartikelen te bestellen.
    beko techniek
    Chocolade Compleet
    Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
    Nummer 1 in Machines
    Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
    Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken.
    Bakkerijbranche
    beko techniek