Menu
totaalpartner in business

OneWay wegwerpspuitzakken

28 juni 2020

Masterline, de nieuwste lijn wegwerpspuitzakken van OneWay, zijn vanaf nu toegevoegd aan de webshop van Beko Techniek. Masterline wegwerpspuitzakken zijn transparant, sterk en hebben veel grip. Ook met vochtige of vettige handen. Ze komen steriel en sterk van de rol. Natuurlijk BRC gecertificeerd.

Masterline spuitzak

Transparante spuitzakken van Masterline zijn nieuw toegevoegd aan het assortiment. Het product is in de spuitzak goed zichtbaar en u ziet eventuele luchtbellen voordat u het in of op het product aanbrengt. Dit komt de kwaliteit en de presentatie zeker ten goede. Het blauwe en/of groene gedeelte zorgt voor voldoende onderscheidend vermogen en maakt dat deze spuitzak voldoet aan de HACCP richtlijnen. De extreem flexibele en gripvaste multilaag-folie zorgt ervoor dat u moeiteloos urenlang op het hoogste niveau kan werken. De extra versterkte tussenlaag maakt Masterline geschikt voor gebruik met hoge druk. Een garantie voor efficiëntie in de bakkerij, gebruiksgemak bij elk product en een optimale voedselveiligheid. Deze premium spuitzak is voor eenmalig gebruik, komt gemakkelijk, sterk en steriel van de rol, en ligt vast in de hand. Het meest gebruikt voor koude en luchtige vullingen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de vertrouwde spuitzak Comfort.

Comfort spuitzak

Ook de Comfort spuitzak is extreem flexibel en heeft een gripvaste multilaag-folie. De extra versterkte tussenlaag maakt dat de Comfort geschikt is voor gebruik met hoge druk. De Comfort lijn staat garant voor efficiëntie in de bakkerij en een optimale voedselveiligheid. Deze premium spuitzak is voor eenmalig gebruik, komt sterk en steriel van de rol en ligt vast in de hand. Deze spuitzakken worden het meest gebruikt voor koude en luchtige vullingen en zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en groen, erg handig voor als er verschillende spuitzakken gebruikt moeten worden.

Comfort Red Hot Spuitzak

Uitermate geschikt voor de verwerking van hete en dikke vullingen. Snel en secuur wil werken vraagt goede grip en een optimale sterkte. Comfort Red Hot combineert die eigenschappen. In de multi-layer is de Comfort Red Hot voorzien van een extra dikke tweede laag. Die levert extra sterkte en beschermt de gebruiker tegen de hoge temperatuur van de vulling.

Dispenser

Wie nòg slimmer gebruik wil maken van de sterke en handzame spuitzakken van One Way Premium, plaatst de rol op koker met wegwerpspuitzakken in een handige RVS dispenser

Het hele overzicht spuitzakken en toebehoren op een rij? Klik gewoon hier.

Ook interessant om te lezen

  Gram freezing combideals 'shocking goedkoop'
  Beko Techniek
  Gram freezing combideals 'shocking goedkoop'
  Vriescapaciteit slim inzetten loont. Zeker met deze shockfreeze-combideal! Lees er hier meer over.
  beko techniek
  beko techniek
  Beko-leden Voordeelactie I
  Beko Techniek
  Beko-leden Voordeelactie I
  Exclusief voor Beko-leden! Drie chocolademachines van Chocolate World tegen super scherpe prijzen.
  beko techniek
  beko techniek
  De wegwerp spuitzakken One Way
  Beko Techniek
  De wegwerp spuitzakken One Way
  In onze webshop verkopen wij een ruim assortiment aan One Way wegwerpspuitzakken. Lees er hier alles over.
  beko techniek
  beko techniek