Menu
totaalpartner in business

One Way Sweetliner

01 januari 2021

In onze webshop bakkerijgereedschap.nl vindt u het cornetje dat meteen klaar is voor gebruik, namelijk de One Way Sweetliner wegwerp cornetjes inclusief spuitmondje.

 

Flinterdunne lijnen trekken op uw banketcreaties?

Met de Sweetliner van One Way maakt u de mooiste decoraties op uw banketproducten, desserts of voor de opmaak van borden. De OneWay Sweetliner is speciaal ontwikkeld voor het fijne werk en is net zo hanteerbaar als een pen. De spuitzak is in pocketformaat met een extra flexibele en gripvaste multilaag-folie en een afsluitbaar spuitmondje van 0,8 mm. Het spuitmondje valt in het spuitzakje automatisch op zijn plaats waardoor de One Way Sweetliner meteen gebruiksklaar is. De Sweetliner vooraf afvullen is geen probleem. U haalt de One Way Sweetliner zo uit de koelkast, en warmt hem makkelijk op via au bain- marie of magnetron. Zo kunt u snel aan de slag.

 

Uitgebreid assortiment One Way spuitzakken

Naast de One Way Sweetliner wegwerp cornetjes, bieden wij u ook de overige wegwerpspuitzakken van One Way aan. U vindt bij ons ook de One Way Masterline transparante wegwerpspuitzakken met een groene of blauwe punt. Deze zijn uitermate geschikt voor koude luchtige vullingen. Wanneer u werkt met stevige, dikke of hete vullingen gebruik dan de Masterline Red Hot.

Ook interessant om te lezen

  Producten overtrekken met chocolade of suiker?
  Beko Techniek | drageermachines
  Producten overtrekken met chocolade of suiker?
  Drageermachines.....een perfecte hulp in uw chocoladeatelier. Voor het overtrekken van producten met chocolade of suiker >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Zonnige Zomeracties op bakkerijgereedschap.nl
  Bakkerijgereedschap.nl | Zonnige Zomerdeals
  Zonnige Zomeracties op bakkerijgereedschap.nl
  Goed voorbereid de zomer in! Koelcontainers, insectenbestrijding, appeltools, hygiënische opslag en stoeppresentatie! Actieprijzen!
  beko-techniek
  beko-techniek
  Hoba bandsnijmachine
  Beko Techniek | Make-over Hoba HSA-55 Holly Slicer
  Hoba bandsnijmachine
  Make-over van de Hoba HSA-55 Holly Slicer op basis van méér dan 20 jaar kennis en ervaring.
  beko-techniek
  beko-techniek