Menu
totaalpartner in business

Onderdelen Bear Varimixer

10 april 2020


Voor de planeetmengers vanaf 10 liter tot en met 60 liter, zijn de onderdelen verkrijgbaar in onze webshop. Het assortiment van de Varimixer onderdelen bestaat uit gardes, vlinders, haken, schrapers en ook enkele verkleining sets.

Omdat Varimixer veel verschillende types en series heeft, hebben wij bij het bestellen een invul vak geplaatst, waar het serienummer van uw planeetmenger in gevuld kan worden. Deze verschijnt als pop up in uw scherm zodra u wilt bestellen. Zo kan het voor verzending gecontroleerd worden en weten wij zeker dat de goede producten opgestuurd worden. Het serienummer (Machine No.) is te vinden op de zij- of achterkant van de Varimixer. Op onderstaande foto’s ziet u voorbeelden.

Klik hier om de onderdelen te bekijken in onze webshop. 

 

Varimixer Teddy
Deze kleine planeetmenger is een sterke, professionele mixer van 5 liter voor kleine dagelijkse taken in de bakkerij, keuken of scholen. Slim Deens ontwerp met de nadruk op ergonomie, hygiëne en eenvoudige reiniging, en de kwaliteit om hard werken jaar na jaar aan te kunnen.

De Varimixer RN10
De planeetmenger voor professionele bakkerijen, patissiers, horeca en fastfoodproductie, laboratoria en de marine sector. Verkrijgbaar in vloer en tafelmodel. Geschikt voor zware en flexibele productie, eenvoudige bediening en hoge hygiënenormen.

Varimixer Kodiak
Zeer eenvoudig te bedienen, geen zware bekkens meer tillen en bekroond met de Kitchen Innovatie prijs voor de meest hygiënische mixer op de markt. KODIAK is het resultaat van een ontwerpproces waarbij professionele gebruikers hebben geholpen om de ideale mixer te creëren, die voldoet aan de dagelijkse eisen en uitdagingen.

Varimixer AR
De legendarische Varimixer AR-serie voldoet aan de eisen voor robuuste, krachtige planeetmengers van 30, 40, 60, 80 en 100 liter. De menger beschikt over een oneindig variabele snelheid en een uniek ergonomisch en tijdbesparend mechanisme dat de kom laat zakken, omhoog brengt en vergrendelt in een simpele beweging, waardoor de bediening van zelfs de grootste machines vrij eenvoudig is. Er zijn veel opties voor aanpassing en speciale vereisten.

Varimixer ERGO
Bij de Varimixer ERGO 60, 100 en 140 liter modellen is het niet nodig om het gereedschap los te maken bij het neerlaten of verwijderen van de kom en het vervangen door de volgende batch. Het proces wordt bestuurd vanaf het ergonomisch ontworpen, gebogen scherm - zonder zwaar tillen of lastige werkhoudingen. Een proces dat tijd en geld bespaart en de productiviteit verhoogt.

Ook interessant om te lezen

  Producten overtrekken met chocolade of suiker?
  Beko Techniek | drageermachines
  Producten overtrekken met chocolade of suiker?
  Drageermachines.....een perfecte hulp in uw chocoladeatelier. Voor het overtrekken van producten met chocolade of suiker >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Zonnige Zomeracties op bakkerijgereedschap.nl
  Bakkerijgereedschap.nl | Zonnige Zomerdeals
  Zonnige Zomeracties op bakkerijgereedschap.nl
  Goed voorbereid de zomer in! Koelcontainers, insectenbestrijding, appeltools, hygiënische opslag en stoeppresentatie! Actieprijzen!
  beko-techniek
  beko-techniek
  Hoba bandsnijmachine
  Beko Techniek | Make-over Hoba HSA-55 Holly Slicer
  Hoba bandsnijmachine
  Make-over van de Hoba HSA-55 Holly Slicer op basis van méér dan 20 jaar kennis en ervaring.
  beko-techniek
  beko-techniek