Menu
totaalpartner in business

Onbezorgd oliebollen bakken

11 oktober 2019

De beste techniek voor de beste oliebol

Lekkere oliebollen bakken vereist de nodige kennis en fingerspitzengefühl. Te beginnen met de juiste receptuur, kwalitatieve grondstoffen en vakkennis, maar vergeet ook de apparatuur en bakkerijgereedschappen niet. Een optimale “mix” die zorgt voor constante kwaliteit en werkgemak. Ons assortiment bestaat uit vier maatvoeringen oliebollenfrituurlijnen van topkwaliteit. Afhankelijk van type uit te voeren met handige opties. Bijvoorbeeld een automatisch doorschuifsysteem dat altijd dezelfde baktijd garandeert voor uw oliebollen. Een Unidos doseermachine zorgt voor een continu vulproces van de oliebollenbak.

Oliebollenbakapparatuur Capaciteit:

BO100 capaciteit 750 stuks;
BO200 capaciteit 1500 stuks;
BO300 capaciteit 2250 stuks;
BO400 capaciteit 3000 stuks.

Oliebollengereedschap


Oliemeter: een veel voorkomende vraag is hoe je kunt weten of frituurolie vervangen moet worden. Met een handige frituuroliemeter meet u zowel de temperatuur als de kwaliteit van de frituurolie. U kunt met een gerust hart bakken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u een minder resultaat oliebol krijgt omdat de olie verouderd is. Tevens gooit u niet onnodig olie weg, want dat is zonde. 

Wentelstaafjes: als een kant van de oliebol gegaard is draait deze meestal vanzelf om. Soms hebben ze echter een klein zetje nodig. Met wentelstaafjes, natuurlijk uitstekend bestand zijn tegen de hoge temperaturen, geeft u de oliebol net dat zetje dat nodig is om te draaien. 

Oliebollenmatrasjes: voor het zorgvuldig lossen van uw oliebollen, uitwasemen en schoon houden van uw kratten.

RVS emmertrolley: een simpel hulpmiddel voor veel gemak. Hygiënisch, de emmer blijft los van de grond. Ergonomisch, er kunnen twee emmers op de trolley. Scheelt tillen en slepen en het beslag koelt minder snel af doordat de emmer geen contact maakt met de koude vloer.

Servicetips

Test uw oliebollenbakapparatuur en elementen tijdig om acute problemen te voorkomen. Gebruik geen lange en te dunne verlengkabels. Dit heeft een negatief effect op het verwarmend vermogen van uw elementen. Laat uw verlengkabels controleren. Wij zijn u van dienst zij. Nooit zelf repareren! Hierdoor raken ieder jaar bakken defect. U kunt ons altijd bellen 024-6486288 voor tips, adviezen, storingen en acute problemen.

Ook interessant om te lezen

  Service en onderhoud bij Echte Bakker Meinders
  Lid in beeld
  Service en onderhoud bij Echte Bakker Meinders
  "Gewoon hele fijne jongens! En vakmensen bovendien. Een dikke pluim aan het team van Beko Techniek!"
  Lid in beeld
  beko techniek
  Nieuwe verkoopadvsieur
  Nieuwe verkoopadvsieur
  Per 1 september 2020 treedt Koen Mac Kenzie in dienst bij Beko Techniek als verkoopadviseur.
  beko techniek
  Win-actie Gram
  Win met Gram
  Win-actie Gram
  Gram Nederland bestaat 35 jaar en dat vieren ze met een jubileumactie!
  Bakkerijbranche
  beko techniek