Menu
totaalpartner in business

Onbezorgd oliebollen bakken

11 oktober 2019

De beste techniek voor de beste oliebol

Lekkere oliebollen bakken vereist de nodige kennis en fingerspitzengefühl. Te beginnen met de juiste receptuur, kwalitatieve grondstoffen en vakkennis, maar ook gebruik van de juiste apparatuur en bakkerijgereedschappen dragen bij aan een kwalitatieve en vooral lekkere oliebol.

Oliebollenbakapparaten Type BO-serie:

Type BO100 capaciteit 750 stuks;
Type BO200 capaciteit 1500 stuks;
Type BO300 capaciteit 2250 stuks;
Type BO300 XL hoge capaciteit 2600 stuks;
Type BO400 capaciteit 3000 stuks;
Type BO400 XL hoge capaciteit 3500 stuks.

Oliebollengereedschap


Oliemeter: een veel voorkomende vraag is hoe je kunt weten of frituurolie vervangen moet worden. Met een handige frituuroliemeter meet u zowel de temperatuur als de kwaliteit van de frituurolie. U kunt met een gerust hart bakken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u een minder resultaat oliebol krijgt omdat de olie verouderd is. Tevens gooit u niet onnodig olie weg, want dat is zonde. 

Wentelstaafjes: als een kant van de oliebol gegaard is draait deze meestal vanzelf om. Soms hebben ze echter een klein zetje nodig. Met wentelstaafjes, natuurlijk uitstekend bestand zijn tegen de hoge temperaturen, geeft u de oliebol net dat zetje dat nodig is om te draaien. 

Oliebollenmatrasjes: voor het zorgvuldig lossen van uw oliebollen, uitwasemen en schoon houden van uw kratten.

RVS emmertrolley: een simpel hulpmiddel voor veel gemak. Hygiënisch, de emmer blijft los van de grond. Ergonomisch, er kunnen twee emmers op de trolley. Scheelt tillen en slepen en het beslag koelt minder snel af doordat de emmer geen contact maakt met de koude vloer.

Servicetips

Test uw oliebollenbakapparaten en elementen tijdig om acute problemen te voorkomen. Gebruik geen lange en te dunne verlengkabels. Dit heeft een negatief effect op het verwarmend vermogen van uw elementen. Laat uw verlengkabels controleren. Wij zijn u van dienst zij. Nooit zelf repareren! Hierdoor raken ieder jaar bakken defect. U kunt ons altijd bellen 024-6486288 voor tips, adviezen, storingen en acute problemen.

Ook interessant om te lezen

  Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek
  Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek
  Jack Neeleman van HPI reikt aan Truus Polman van Beko Techniek de ‘gouden bezem’ uit als symbool van de 25-jarige samenwerking.
  Bakkerijbranche
  beko techniek
  Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie
  by Frank Haasnoot
  Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie
  Met de thematische decoratie tools van Frank Haasnoot maak je eenvoudig en snel je eigen chocolade decoratie.
  beko techniek
  Chocolade Compleet
  Meer kleur in de bakkerij
  Nieuw op bakkerijgereedschap.nl
  Meer kleur in de bakkerij
  Verrijdbare afvalcontainers in de webshop bakkerijgereedschap.nl. Verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren.
  Bakkerijbranche
  beko techniek