Menu
totaalpartner in business

Nieuwe vormen van Chocolate World

11 oktober 2019

Introductie nieuwe vormen Chocolate World.

Elk jaar brengt Chocolate World nieuwe chocoladevormen uit.  In nauwe samenwerking met de meest vooraanstaande chefs uit de patisserie- en chocoladewereld zijn deze ontwikkeld. Dit jaar zijn Patrick de Vries, Frank Haasnoot en Vivian Zhou uitgenodigd mee te denken over de vormgeving van nieuwe mallen in combinatie met originele recepten en ideeën. De vormen zijn overzichtelijk gepresenteerd in een prachtige nieuwe catalogus, compleet met schitterende foto’s en verrassende recepturen. Een bron van inspiratie en een must have als u werkt met chocolade. Klik hier om de catalogus te bekijken en hier voor een uitgebreid assortiment vormen uit onze webshop.

Beko Techniek | 024-6486288 | www.beko-techniek.nl | info@beko-techniek.nl

 

Ook interessant om te lezen

  Vers fruitgebak en afdekgelei
  Beko Techniek
  Vers fruitgebak en afdekgelei
  Het afwerken van je fruitgebak met afdekgelei geeft je product extra glans en het zorgt ervoor dat je fruit niet uitdroogt.
  beko techniek
  beko groothandel
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  Lid in beeld
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  De Amsterdamse banketbakker heeft onlangs een tweede planeetmenger geplaatst, geleverd door Beko Techniek. Mooie opslag, gemakkelijk in gebruik, heel goed schoon te maken en vrijwel geruisloos
  Lid in beeld
  beko techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Beko Techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.
  beko techniek