Menu
totaalpartner in business

Nieuwe vormen van Chocolate World

11 oktober 2019

Introductie nieuwe vormen Chocolate World.

Elk jaar brengt Chocolate World nieuwe chocoladevormen uit.  In nauwe samenwerking met de meest vooraanstaande chefs uit de patisserie- en chocoladewereld zijn deze ontwikkeld. Dit jaar zijn Patrick de Vries, Frank Haasnoot en Vivian Zhou uitgenodigd mee te denken over de vormgeving van nieuwe mallen in combinatie met originele recepten en ideeën. De vormen zijn overzichtelijk gepresenteerd in een prachtige nieuwe catalogus, compleet met schitterende foto’s en verrassende recepturen. Een bron van inspiratie en een must have als u werkt met chocolade. Klik hier om de catalogus te bekijken en hier voor een uitgebreid assortiment vormen uit onze webshop.

Beko Techniek | 024-6486288 | www.beko-techniek.nl | info@beko-techniek.nl

 

Ook interessant om te lezen

    Uitbreiding BO Serie
    Oliebollen
    Uitbreiding BO Serie
    Beko Techniek heeft haar traditionele lijn oliebollenbakapparaten uitgebreid. Nu zijn er twee eXtra-Large versies leverbaar: de BO300XL en de BO400XL.
    beko techniek
    Bakkerijbranche
    Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek
    Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek
    Jack Neeleman van HPI reikt aan Truus Polman van Beko Techniek de ‘gouden bezem’ uit als symbool van de 25-jarige samenwerking.
    Bakkerijbranche
    beko techniek
    Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie
    by Frank Haasnoot
    Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie
    Met de thematische decoratie tools van Frank Haasnoot maak je eenvoudig en snel je eigen chocolade decoratie.
    beko techniek
    Chocolade Compleet