Menu
totaalpartner in business

Nieuwe catalogus chocoladevormen

07 oktober 2021

Elk jaar brengt Chocolate World nieuwe chocoladevormen uit. Onlangs is de nieuwe catalogus gepresenteerd in Antwerpen. 

 

Catalogus 2022

De vormen zijn overzichtelijk gepresenteerd in een prachtige catalogus, compleet met foto’s en verrassende recepturen. Een bron van inspiratie en een must have als u werkt met chocolade. Klik <hier> om de catalogus te bekijken en hier voor een uitgebreid assortiment vormen uit onze webshop.

   


Chef's signature

Ook dit jaar zijn er weer nauwe samenwerkingen aangegaan met de meest vooraanstaande chefs uit de patisserie- en chocoladewereld. Zo zijn dit jaar Lana Orlova Bauer, Carole Bertuccio, Martin Diez en Seb Petterson uitgenodigd om mee te denken over de vormgeving van nieuwe mallen in combinatie met originele recepten en ideeën. 

 

    

Ook interessant om te lezen

    Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo
    Beko Techniek | Voortissimo
    Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo
    Voortissimo® is een nieuw concept voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten voordegen.
    beko-techniek
    Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM
    Beko Techniek | Haarlemse Bakker
    Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM
    Erwin Scholtes en Pieter de Visser zijn overtuigd met de ROTOTHERM de juiste keuze voor de toekomst gemaakt te hebben.
    beko-techniek
    beko-techniek
    De perfecte desem
    Beko Techniek | Desemtank
    De perfecte desem
    Het gebruik van desem in de bakkerij is niet meer weg te denken. Lees hier de ervaringen van Wesley Ammerlaan
    beko-techniek
    beko-techniek