Menu
totaalpartner in business

Nieuw in ons assortiment; invet en spray apparatuur

30 september 2019
 • Boyens KEG-systeem

  Handig invetsysteem voor het eenvoudig, zuinig en hygiënisch invetten van bakplaten, bakvormen of trechters van afmeetmachines. Het simpel aansluiten van een speciale koppeling op een vat met lossingsolie of afmeetolie is voldoende voor ingeruikname van uw invetmachine. Er hoeft geen olie meer in een tank gegoten te worden. Het KEG-systeem dient eerst met een compressor op druk te worden gebracht, waarna u overal in de bakkerij bakplaten, bakvormen of afmeetmachine kunt invetten. Het Boyens KEG-systeem wordt op locatie afgeleverd, geïnstalleerd en u krijgt instructies. Tevens wordt er een vat van 30 liter Boyens afmeet- of lossingsolie aangesloten.
 • Voordelen Boyens KEG-spraysysteem:
  - Hygiënisch | HACCP
  - Geen verpakkingsafval
  - Onderhoudsarm| Duurzaam in gebruik
  - Hoogwaardige olie voor lossing brood en banket
  - Airless, zonder continu op luchtdruk aangesloten te zijn

Lege vaten kunnen bij Beko Groothandel worden omgeruild voor volle vaten. Veel verkochte oliesoorten zijn: lossingsolie (8036440) Boyens PCO - 1 | vat 30 liter en afmeetolie (8036580) Boyens Schneideöl vat 30 liter.
Boyens KEG | bruto verkoopprijs € 795,-

Boyens Spruhboy 04 

Airless spraysysteem voor het aanbrengen van afglans-product BackGlanz, vloeibaar ei of dun vloeibare oliën.
Tankinhoud 5 liter, onderhoudsvrij, nevelarm spuiten, compleet met ei-spoelset en spiraalluchtslang voor aansluiting op een compressor. Aflevering, installatie, instructie en eerste vulling op locatie. 3 liter Boyens BackGlanz wordt meegeleverd.
Boyens spruhboy | bruto verkoopprijs € 845,-

Boyens Spruhboy 08

Airless systeem voor het aanbrengen van afglans-product BackGlanz, vloeibaar ei of dun vloeibare oliën. Tankinhoud 15 liter op handige steekwagen voorzien van drukregelunit. Onderhoudsvrij, nevelarm spuiten, compleet geleverd met ei-spoelset. Aflevering, installatie, instructie en eerste vulling op locatie. 10 liter Boyens BackGlanz wordt meegeleverd.
Boyens spruhboy | bruto verkoopprijs € 1.425,-

BackGlanz tafel (spraymachine)

Compacte geautomatiseerde sproeitafel voor het aanbrengen van afglans- of vloeibare ei-producten op deegproducten. Uiterst verfijnd, schoon en efficiënt. Ergonomische éénmansbediening, snel, efficiënt en zuinig. Enkel plaatsen van bakplaat met producten is voldoende. Door de afneembare lekbak/tafel, de meegeleverde spoelset/tank en de voorgeprogrammeerde reinigingsprogramma’s is de BackGlanz tafel eenvoudig schoon te maken.
Boyens BackGlanz tafel | bruto verkoopprijs € 16.995,-

Voor meer informatie neemt u contact op met uw Beko Techniek-verkoopadviseur!

Ook interessant om te lezen

  Vers fruitgebak en afdekgelei
  Beko Techniek
  Vers fruitgebak en afdekgelei
  Het afwerken van je fruitgebak met afdekgelei geeft je product extra glans en het zorgt ervoor dat je fruit niet uitdroogt.
  beko techniek
  beko groothandel
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  Lid in beeld
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  De Amsterdamse banketbakker heeft onlangs een tweede planeetmenger geplaatst, geleverd door Beko Techniek. Mooie opslag, gemakkelijk in gebruik, heel goed schoon te maken en vrijwel geruisloos
  Lid in beeld
  beko techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Beko Techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.
  beko techniek