Menu
totaalpartner in business
NBT | BEKO TECHNIEK: VOOR AL UW OLIEBOLLENBAKAPPARATEN

NBT | BEKO TECHNIEK: VOOR AL UW OLIEBOLLENBAKAPPARATEN

29 August 2023

BEKO TECHNIEK: VOOR AL UW OLIEBOLLENBAKAPPARATEN

Lekkere oliebollen bakken vereist de nodige kennis en ervaring, maar ook fingerspitzengefühl. Te beginnen met de juiste receptuur, kwalitatieve grondstoffen én vak- en proceskennis, maar evenzeer het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en veilige apparatuur met geschikte toebehoren dragen bij aan een kwalitatieve én vooral smaakvolle oliebol. Sinds jaar en dag is Beko Techniek leverancier van een uitgebreid assortiment topkwaliteit oliebollenbakapparaten.

Afhankelijk van beschikbare ruimte en capaciteitswensen biedt Beko Techniek diverse types aan met een capaciteit startend op 600 stuks per uur (BO100) en oplopend tot 3.500 oliebollen per uur (BO400 XL) en alles daar tussenin. De lijnen zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een mandendoorschuifsysteem voor het automatisch doorschuiven van de met oliebollen gevulde manden. Dit garandeert een constante baktijd gedurende het gehele bakproces. Ook een mandenuitneemsysteem voor het automatisch uitnemen van de met gebakken oliebollen gevulde manden uit de olie en plaatsing op de uitlektafel behoort tot de mogelijkheden die Beko Techniek biedt. Een dompelrek zorgt voor het blijvend ondergedompeld zijn van de oliebollen in de olie. Dit zorgt voor een kortere baktijd en mooi egale bruine kleuring. Werkbladen met een speciaal op maat gemaakt RVS werkblad met underlayment maakt van het oliebollenbakapparaat in een handomdraai een werktafel.

En verder…
Beko Techniek heeft ook planeetmengers voor het mixen van oliebollenbeslagen met capaciteiten van 20 tot en met 200 liter in verschillende uitvoeringen in haar assortiment. Deze zijn compleet met bekken en gereedschappen, uit te breiden met arbeidsvriendelijke elektrische bekkenlift. De bekende doseermachine van Unidos speciaal voor het doseren van vrijwel alle oliebolbeslagen behoort ook tot het gespecialiseerde aanbod.

Meer informatie?
Beko Techniek | verkoop@beko-techniek.nl | 024 648 62 88 of verkoopadviseur Beko Techniek.

Bron: NBT Magazine 25 augustus 2023
Fotografie: Beko Techniek en Varimixer

Ook interessant om te lezen

  Assortimentsuitbreiding met XpressChef
  BEKO TECHNIEK | XpressChef™
  Assortimentsuitbreiding met XpressChef
  High speed ovens voor supersnelle bereiding van producten voor lunchroom of to-go >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
  BEKO TECHNIEK | CIRC
  Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
  Circ's biovergisters maken het mogelijk om bakkerijreststoffen om te zetten naar hernieuwbare energiebronnen >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
  Beko Techniek | WP op-maat-oplossingen
  Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
  WP oplossingen voor kneden, grootbrood, kleinbrood & bakken >>
  beko-techniek
  beko-techniek