Menu
totaalpartner in business

Kunt u niet kiezen?

26 april 2021

Vind de juiste bakkerijgereedschappen
Soms is kiezen is lastig. Zeker met bijna 5000 artikelen in de webshop www.bakkerijgereedschap.nl, is de keuze reuze. Extra moeilijk is het als u niet precies weet wat bij uw bakkerij past of wat de productspecificaties zijn. Bijvoorbeeld: welke spuitzak kiest u als bakker? Een katoenen of juist een wegwerpspuitzak? Pakt u dan een XXL of een transparante L en wilt u deze op rol of op koker? Met de productcategorie BAKKERSFAVORIET helpen we u graag verder als u er niet (helemaal) uitkomt. Zo weet u zeker dat u enkel de bakkerijgereedschappen aanschaft die u ook echt nodig heeft.

Overzichtelijk
BAKKERSFAVORIET zult u steeds vaker tegenkomen en herkent u aan het vaantje in de productfoto. Ook is er een algemene overzichtspagina waar alle bakkersfavorieten op staan. Vanaf deze pagina klikt u eenvoudig door naar het artikel waarbij u advies nodig heeft. De volgende productgroepen kennen al bakkersfavorieten: bakplaten en -vormen, kleding, schoonmaakartikelen, opslag, handgereedschap, machineonderdelen en meetapparatuur. BAKKERSFAVORIET zal continu in ontwikkeling zijn en wordt geoptimaliseerd en uitgebreid. Heeft u suggesties laat het ons dan gerust weten!

Voedselveilig
Heeft u te maken met certificering zoals BRC, ISO, FSSC22000 in uw bakkerij of keuken? Dan zullen de in uw productieproces gebruikte gereedschappen in aanraking komen met voeding en moeten deze zijn voorzien van een voedselveiligheidsverklaring. Alle producten die het predicaat BAKKERSFAVORIET dragen zijn standaard voorzien van een officiële voedselveiligheidsverklaring, te downloaden in de webshop. Zo kunt u bij een audit gemakkelijk verwijzen naar onze webshop en de productcategorie BAKKERSFAVORIET.

Kennis en ervaring delen
Beko Techniek heeft al meer dan 85 jaar ervaring met verkoop van en advisering in bakkerijgereedschappen. De samen met onze klanten en leveranciers opgebouwde kennis en natuurlijk onze eigen ervaringen met het artikel is de basis voor het toekennen van het predicaat BAKKERSFAVORIET aan een desbetreffend artikel.

Criteria
Waaraan een artikel minimaal aan moet voldoen zijn:
- behoort tot basisgereedschap in de gemiddelde bakkerij of keuken;
- moet zijn voorzien van een officiële voedselveiligheidsverklaring;
- prijs/kwaliteit-verhouding is goed;
- betrouwbare leverancier;
- altijd voorradig zijn.


Ook interessant om te lezen

  Producten overtrekken met chocolade of suiker?
  Beko Techniek | drageermachines
  Producten overtrekken met chocolade of suiker?
  Drageermachines.....een perfecte hulp in uw chocoladeatelier. Voor het overtrekken van producten met chocolade of suiker >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Zonnige Zomeracties op bakkerijgereedschap.nl
  Bakkerijgereedschap.nl | Zonnige Zomerdeals
  Zonnige Zomeracties op bakkerijgereedschap.nl
  Goed voorbereid de zomer in! Koelcontainers, insectenbestrijding, appeltools, hygiënische opslag en stoeppresentatie! Actieprijzen!
  beko-techniek
  beko-techniek
  Hoba bandsnijmachine
  Beko Techniek | Make-over Hoba HSA-55 Holly Slicer
  Hoba bandsnijmachine
  Make-over van de Hoba HSA-55 Holly Slicer op basis van méér dan 20 jaar kennis en ervaring.
  beko-techniek
  beko-techniek