Menu
totaalpartner in business

Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek

01 oktober 2020
Jubileum voor Hygiëne Products en Beko Techniek
Onlangs heeft Jack Neeleman van Hygiëne Products International (HPI) aan Truus Polman, inkoper bij Beko Techniek, de ‘gouden bezem’ uitgereikt als symbool van een 25-jarige vruchtbare ‘gouden‘ samenwerking per 1 oktober 2020. Het aangeboden assortiment is gaandeweg de jaren langzaam uitgebreid tot een meer dan compleet assortiment. Momenteel worden er meer dan 125 producten uit het programma van het merk FBK®, waarvan HPI een erkend en gecertificeerd distributeur is, aangeboden in de webshop van Beko Techniek.FBK® programma

Beko Techniek en HPI hebben dezelfde uitgangswaarden: kwaliteit, gebruiksgemak, (voedsel)veiligheid en certificering. Goede hygiëne, resultaat én veiligheid staat of valt immers met het gebruik van de juiste én zeker ook (voedsel)veilige producten. FBK®-producten kenmerken zich door een lange levensduur, zijn zeer gebruiksvriendelijk, ergonomisch doordacht en universeel toe te passen in bestaande hygiënesystemen bij bakkerijen, horecaondernemingen en andere food-gerelateerde bedrijven. Van afwas-, meel-, werkborstel tot vloer- en handveger, vloertrekker, van emmer tot stofblik. In vele kleuren verkrijgbaar zodat overzichtelijk gewerkt kan worden met kleurcodering, een controlemiddel en onderdeel van HACCP om kruisbesmetting tegen te gaan, een aandachtspunt voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Gebruikers zijn verzekerd van een perfect eindresultaat met een minimale effort. Als vanzelfsprekend voldoen de producten aan alle wettelijke eisen en richtlijnen en wordt elke audit van een leverancier, klant of controlerende instantie glansrijk doorstaan. FBK® is te leveren met een gemakkelijk ophangsysteem en overzichtelijk schaduwbord.Speciale jubileumactie
Om dit heuglijke feit te vieren wordt er gedurende de hele maand oktober op het FBK®-programma in de webshop een extra (coupon)korting van 18% aangeboden, extra boven op de reeds genoten kortingen van Beko-leden en klanten. Ter illustratie: Beko-Leden bestellen dan uit het gehele FBK®-programma met maar liefst 2%+5%+18% = 25% korting. Precies het aantal jaren van de samenwerking. Als extra wordt bij webshopbestellingen boven € 125,00 (excl. BTW) uit het FBK® programma gratis een Goodie Bucket t.w.v. € 50,59 geleverd, bestaande uit een kwalitatieve emmer 9 liter met daarin een food approved afwasborstel, een fles Desco 17 handdesinfectiemiddel - handgel met 80% Alcohol - en autohandwasborstel met Gardena-sluiting. Het laatstgenoemde artikel komt uit het OrangeBrush® programma. De Goodie Bucket wordt gratis bijgeleverd tot en met 31 december 2020 (of zolang de voorraad strekt).
Voor meer informatie bezoek webshop: FBK-programmaOrangeBrush® programma

Naast het uitgebreide FBK®-programma is er in de webshop van Beko Techniek sinds kort een gemakkelijk assortiment OrangeBrush®-producten verkrijgbaar, waaronder OrangeBrush® waterdoorlatende borstels en stelen zijn voorzien van een geavanceerd waterbesparend Euro-Lock kliksysteem. De kamer in de borstel vult zich met water en wordt vervolgens per vezelbundel afgegeven. Het water komt hierdoor direct op het te reinigen oppervlak, waardoor geen water verspild wordt. Het OrangeBrush® programma is niet geschikt voor de food-sector, maar wel ideaal voor het reinigen van bezorgauto’s, laadruimtes, magazijnen, opslag en broodkratten. Te leveren met gemakkelijk ophangsysteem en overzichtelijk schaduwbord. Het gehele programma is DUURZAAM en gemaakt van GERECYLED kunststof.
Voor meer informatie bezoek pagina: OrangeBrush
Desco

Desco 17 is een kant-en-klare alcoholgel voor het desinfecteren van handen ter bestrijding van bacteriën, gisten en virussen zoals Corona. Dit desinfectiemiddel is CTGB gekeurd, N-toelatingsnummer 15074, en geschikt voor professioneel gebruik. Navulflessen van 1000 ml worden geleverd in een dozijn (12 stuks) en zijn voorzien van een klepdop of pomp.
Voor meer informatie bezoek pagina: Desco

Vragen kunnen gemaild worden naar bg@beko-techniek.nl of bel met 024-6486288.

Ook interessant om te lezen

  Maak werk van desembroden en onderscheid je!
  Beko Techniek | Desembroden
  Maak werk van desembroden en onderscheid je!
  Werken met een eigen natuurlijke desem geeft je brood extra onderscheidend vermogen.
  beko-techniek
  beko-techniek
  Nieuwe catalogus chocoladevormen
  Chocolate World
  Nieuwe catalogus chocoladevormen
  De nieuwe catalogus 2022 chocoladevormen van Chocolate World is uit. Lees er hier alles over..
  beko-techniek
  beko-techniek
  Bent u klaar voor het chocolade hoogseizoen?
  Beko Techniek | Combideals
  Bent u klaar voor het chocolade hoogseizoen?
  Combineer en profiteer van het prijsvoordeel en haal alles uit het chocoladeseizoen!
  beko-techniek
  chocolade-compleet