Menu
totaalpartner in business
JAC HF opmaakmachine

JAC HF opmaakmachine

03 March 2022

Vroeg opstaan en hard werken: het hoort erbij als je bakker bent. Maar soms is de hulp van een machine geen overbodige luxe, zoals deze horizontale opmaker van JAC. Uitermate geschikt voor het automatisch opmaken van desembroden, zonder dat het ten koste gaat van de ambachtelijke  kwaliteit.

Het grootste voordeel van de JAC HF opmaakmachine is dat het deeg met respect wordt opgemaakt, zonder  over-belasting van het glutennetwerk.  De deegstukken worden niet volledig ontgast, wat zorgt voor een mooie grove kruim en rijke aroma’s. Deze moderne opmaker bespaart veel tijd in de bakkerij dankzij de capaciteit van 1800 broden per uur. De deegstukken (vanaf 50 tot 1300 gram) gaan de opmaker in en rollen perfect gevormd over de bewegende band uit de machine. 

Waardevolle investering

Kleine schnittbroodjes, puntbroden of desem-vloerbroden: de JAC HF opmaker stelt je als bakker in staat om diverse broodformaten uniform op te maken. “Deze machine is compact, krachtig en stil tegelijk”, vertelt Simon L’Hoir van JAC. “Perfect voor de bakkerij van nu. Waar alles draait om kwaliteit, maar de ervaren bakkers niet voor het oprapen liggen. Met deze opmaker kun je het opmaken ook uitbesteden aan personeel met minder bakervaring. Kortom: een machine die zijn investering snel terugverdient.”

Ook interessant om te lezen