Menu
totaalpartner in business

Hobart zeep nergens goedkoper

01 januari 2021

Beko Techniek heeft speciaal voor u in de webshop de Hobart- Hyline reinigingsmiddelen geselecteerd die het meest geschikt zijn voor de bakkerij. Hobart Hyline vaatwasmiddel garandeert perfecte was- en droogresultaten voor alle type vaatwerk uit de bakkerij. Hobart vaatwasmiddel is nergens goedkoper en wordt gratis bezorgd bij leden. Voor klanten geldt de gratis bezorging al vanaf € 75,-.

 

Vaatwasmiddel HOBART HLA-40 (12 l)
Dit vloeibare vaatwasmiddel is geschikt voor alle soorten bakkerijgereedschappen en materialen. Speciaal geschikt voor het reinigen van aluminium en RVS materialen en veel gebruikt door bakkers. Zeer goed vet- en eiwitoplossend vermogen en uitstekende materiaal bescherming.

Vaatwas glansmiddel HOBART HLU-3000 (10 L)
Dit universele naspoelmiddel van Hobart is voor het reinigen van uw bakkerijgereedschap. Deze is neutraal en staat bekend om zijn snelle droogresultaat en uitstekende afdruip effect.

Vaatwasmiddel industrieel HOBART HLU-30 Universeel (12 L)

Universeel vaatwasmiddel van Hobart, geschikt voor gebruik bij zacht tot middelhard water. Actieve chloor voor hoge actieve reiniging, zeer goede blekende werking. voor alle types vaatwerk zoals: porselein, aardewerk, glaswerk, bestek, kunststof en aluminium.

Hygiëne tabletten
Pot hygiëne tabletten van Hobart voor het reinigen van uw bakkerij vaatwasser i.c.m. het hygiëne programma, zodat uw afwasmachine inwendig goed gereinigd wordt.

 

Op zoek naar een vaatwasmachine zonder zorgen voor uw bakkerij?

Ook dat kan bij Beko-Techniek. Geen directe investering, maar kiezen voor 24 maanden all-inclusive lease. In deze periode wordt uw Hobart vaatwasmachine, speciaal ontwikkeld voor de bakkerij, volledig onderhouden. U weet exact waar u aan toe bent en houdt ruimte vrij voor andere investeringen. Voordeel: géén financieringskosten! Bekijk hier de populairste Hobart vaatwassers voor de bakkerij bij Beko Techniek .

All-inclusive lease:

• Inclusief plaatsen;
• Inclusief garantie op materiaal- en/of constructiefouten;

• Inclusief garantie op arbeidsloon en reiskosten;
• Inclusief onderhoud;
• Inclusief preventief vervangen van slijtage gevoelige onderdelen;
• 20% korting op uw eerste vaatwasmiddel bestelling in de webshop;
• Direct beginnen met besparen op water, energie en chemie!

Met een Hobart bakkerij vaatwasser bent u goed in staat om al uw materialen tijdig en volledig te reinigen! U least of koopt deze vaatwasser bij Beko Techniek. Bekijk ze hier.

Beko Techniek | 024-6486288 | www.beko-techniek.nl | bg@beko-techniek.nl

 

Ook interessant om te lezen

  Introductie ClipClose 1250
  Beko Techniek
  Introductie ClipClose 1250
  Introductie van de nieuwe ClipClose 1250, een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips!
  beko techniek
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Met meer dan 400 verschillende vormen op bakkerijgereedschap.nl zijn wij het juiste adres om je chocoladeartikelen te bestellen.
  beko techniek
  Chocolade Compleet
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Nummer 1 in Machines
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken.
  Bakkerijbranche
  beko techniek