Menu
totaalpartner in business

Handmatig of toch automatisch?

05 maart 2021

Soms valt er heel wat te winnen als u de vervaardiging van bepaalde producten simpeler en efficiënter maakt. De verwerking van getoerd gerezen en korstdeeg is zo'n arbeidsintensieve productgroep waarbij vaak nog een behoorlijke efficiencyslag gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld door het snijwerk te automatiseren met de FRITSCH snijtafel AMT boekt u substantiële tijdwinst en standaardiseert u uw productie zonder het ambachtelijke karakter van uw product te verliezen.


Efficiënte productie
De multifunctionele FRITSCH snijtafel AMT maakt een efficiencyslag mogelijk als u verschillende type korst-, zand-, boter- of getoerd gerezen degen verwerkt. De snijtafel snijdt een deegplak zeer nauwkeurig in de gewenste vorm met een minimum aan snijresten. De output is altijd hetzelfde: weinig restdeeg, geen gewichtsverschillen en de baktijd is altijd hetzelfde. Dit komt algehele kwaliteit ten goede.

Flexibel

De ruime keuze aan RVS snijrollen maakt de snijtafel veelzijdig inzetbaar, u kunt op eenvoudige manier een breed assortiment producten vervaardigen. De snijrollen zijn simpel en snel te wisselen. Het reinigen ervan gaat in een handomdraai, om vervolgens opgehangen te kunnen worden in het (geïntegreerd) ladesysteem.

Combineren

De FRITSCH snijtafel AMT is een perfecte combinatie met de uitrolmachine FRITSCH Rollfix of met de opmaker CCH Coiler, die snel en eenvoudig op de snijtafel kan worden geplaatst. Zo rolt u gemakkelijk perfecte ongevulde croissants.

Voordelen op een rij: 

- Grote variatie aan producten,
- Heel precies in vorm en gewicht,
- Weinig restdeeg,
- Substantiële tijdwinst.

Meer informatie
Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs of bekijk hier onze brochure.
Natuurlijk kunt u ook bellen met onze binnendienst op 024-6486288 of mailen naar bg@beko-techniek.nl.

Een greep uit het assortiment snijrollen. Bel voor meer mogelijkheden!

Ook interessant om te lezen

  Introductie ClipClose 1250
  Beko Techniek
  Introductie ClipClose 1250
  Introductie van de nieuwe ClipClose 1250, een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips!
  beko techniek
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Hoe geef jij je chocolade vorm?
  Met meer dan 400 verschillende vormen op bakkerijgereedschap.nl zijn wij het juiste adres om je chocoladeartikelen te bestellen.
  beko techniek
  Chocolade Compleet
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Nummer 1 in Machines
  Beko Techniek op eerste plaats bij Partner of Choice-onderzoek!
  Het Partner of Choice-onderzoek is erop gericht om ondernemers in de (banket)bakkerij te helpen de juiste keuze in leveranciers te maken.
  Bakkerijbranche
  beko techniek