Menu
totaalpartner in business

Handmatig of toch automatisch?

05 maart 2021

Soms valt er heel wat te winnen als u de vervaardiging van bepaalde producten simpeler en efficiënter maakt. De verwerking van getoerd gerezen en korstdeeg is zo'n arbeidsintensieve productgroep waarbij vaak nog een behoorlijke efficiencyslag gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld door het snijwerk te automatiseren met de FRITSCH snijtafel AMT boekt u substantiële tijdwinst en standaardiseert u uw productie zonder het ambachtelijke karakter van uw product te verliezen.


Efficiënte productie
De multifunctionele FRITSCH snijtafel AMT maakt een efficiencyslag mogelijk als u verschillende type korst-, zand-, boter- of getoerd gerezen degen verwerkt. De snijtafel snijdt een deegplak zeer nauwkeurig in de gewenste vorm met een minimum aan snijresten. De output is altijd hetzelfde: weinig restdeeg, geen gewichtsverschillen en de baktijd is altijd hetzelfde. Dit komt algehele kwaliteit ten goede.

Flexibel

De ruime keuze aan RVS snijrollen maakt de snijtafel veelzijdig inzetbaar, u kunt op eenvoudige manier een breed assortiment producten vervaardigen. De snijrollen zijn simpel en snel te wisselen. Het reinigen ervan gaat in een handomdraai, om vervolgens opgehangen te kunnen worden in het (geïntegreerd) ladesysteem.

Combineren

De FRITSCH snijtafel AMT is een perfecte combinatie met de uitrolmachine FRITSCH Rollfix of met de opmaker CCH Coiler, die snel en eenvoudig op de snijtafel kan worden geplaatst. Zo rolt u gemakkelijk perfecte ongevulde croissants.

Voordelen op een rij: 

- Grote variatie aan producten,
- Heel precies in vorm en gewicht,
- Weinig restdeeg,
- Substantiële tijdwinst.

Meer informatie
Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs of bekijk hier onze brochure.
Natuurlijk kunt u ook bellen met onze binnendienst op 024-6486288 of mailen naar bg@beko-techniek.nl.

Een greep uit het assortiment snijrollen. Bel voor meer mogelijkheden!

Ook interessant om te lezen

    Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo
    Beko Techniek | Voortissimo
    Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo
    Voortissimo® is een nieuw concept voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten voordegen.
    beko-techniek
    Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM
    Beko Techniek | Haarlemse Bakker
    Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM
    Erwin Scholtes en Pieter de Visser zijn overtuigd met de ROTOTHERM de juiste keuze voor de toekomst gemaakt te hebben.
    beko-techniek
    beko-techniek
    De perfecte desem
    Beko Techniek | Desemtank
    De perfecte desem
    Het gebruik van desem in de bakkerij is niet meer weg te denken. Lees hier de ervaringen van Wesley Ammerlaan
    beko-techniek
    beko-techniek