Menu
totaalpartner in business

Gezien op de Beko Ledendag 2019! Dé Frigomat GX

06 juni 2019

Frigomat GX

Dé machine om op een unieke manier ambachtelijk schepijs van topkwaliteit te produceren en tegelijk optimaal te presenteren. Ice, ready to serve! Dé Frigomat zorgt voor actie in uw bakkerswinkel of ijssalon. Transparante deksels zorgen ervoor dat de klant het vriesproces en de ijsbereiding live kan zien. Bewegende delen zorgen voor een boeiend kijkspel. U hebt vele mogelijkheden. Diverse soorten ijs, al dan niet gevuld met vaste stukken noten, chocolade en/of fruit. In een handomdraai ambachtelijk en overheerlijk schepijs! Bovendien is de Frigomat uiterst gebruikers- en onderhoudsvriendelijk en is, door het strakke  design, een eyecatcher in uw zaak. De machines zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, van GX2 tot GX4, GX6 tot GX8, voor respectievelijk 2, 4, 6 tot 8 soorten verschillend ijs. Vraag uw Beko Techniek verkoopadviseur naar uitgebreide informatie en de mogelijkheden.


Ook interessant om te lezen

  Vers fruitgebak en afdekgelei
  Beko Techniek
  Vers fruitgebak en afdekgelei
  Het afwerken van je fruitgebak met afdekgelei geeft je product extra glans en het zorgt ervoor dat je fruit niet uitdroogt.
  beko techniek
  beko groothandel
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  Lid in beeld
  Henri van Geffen geniet van geruisloze planeetmenger
  De Amsterdamse banketbakker heeft onlangs een tweede planeetmenger geplaatst, geleverd door Beko Techniek. Mooie opslag, gemakkelijk in gebruik, heel goed schoon te maken en vrijwel geruisloos
  Lid in beeld
  beko techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Beko Techniek
  Goed kneden is de basis van je product
  Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer voor in de twintig graden celsius zijn. mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval: bakkerswinkels waar kwaliteit, óók op het gebied van techniek, hoog in het vaandel staat.
  beko techniek