Menu
totaalpartner in business

Dübör invet- en spraymachines in assortiment

11 augustus 2020

Onlangs heeft Beko Techniek invet- en spraymachines van Dübör toegevoegd aan het assortiment. Vanaf nu zijn deze ook te bestellen in de webshop bakkerijgereedschap.nl . Bij bestelling maakt u dan ook meteen gebruik van de voor u geldende korting, die automatisch verrekend wordt. Deze loopt voor Beko leden op tot standaard 7% korting op uw webshop bestellingen. 

Met invet- en spraymachines van Dübör is het invetten van onder andere trechters, bakplaten en bakblikken eenvoudig, zorgvuldig en hygiënisch. Onlangs is het assortiment uitgebreid met drie machines: Airmix Spraymaster AM-20-M, Airmix Spraymaster AM-P-M en de Airless Spraymaster AL-20-M.- Met Airmix kunt u invetten met continue luchtdruk en oliedruk om olie in een patroon te kunnen vernevelen. Het spraypistool zorgt voor een perfect en zuinig spuitpatroon. Schoon werken gegarandeerd. Ook is er een spuitpistool met draaibare spuitkop waardoor je 70 graden breed kunt spuiten en dat is fijn omdat u op deze manier geen onnodige verneveling krijgt en u de bakkerij mooi schoon houdt.

- Met Airless vet u op een andere manier in. Dit systeem hoeft niet met continue luchtdruk aangesloten te worden. Na het zetten van druk op de tank, maakt het verrijdbare systeem het mogelijk dat u er overal mee kunt werken. Het spuitpatroon is zeer gelijkmatig, hierdoor bespaart u olie. De machine sprayt alleen dunne vloeibare oliën (viscositeit <500 Psca).
Bij zowel de Airmix als de Airless is de vereiste luchtdruk 6 bar. Dit kan worden geleverd door een bestaand persluchtvoorziening in de bakkerij of door een aparte compressor (Boyens Airboy).Kijk hier voor een impressie:


Bekijk de producten in de webshop.

Ook interessant om te lezen

  Uitstel introductie ERGO VL-5
  Beko Techniek | UITSTEL ERGO VL-5
  Uitstel introductie ERGO VL-5
  Uitstel introductie planeetmenger Varimixer ERGO VL-5 en productiestop Varimixer ERGO VL-4.
  beko-techniek
  beko-techniek
  Verser dan Vers
  Beko Techniek | Gasverpakken
  Verser dan Vers
  Geef een extra boost aan je (feestdagen)omzet met gasverpakte verse ambachtelijke producten.
  beko-techniek
  beko-techniek
  CleanProofer & Kemper Pane bij Bakkerij Nollen
  BEKO TECHNIEK |BAKKERIJ NOLLEN
  CleanProofer & Kemper Pane bij Bakkerij Nollen
  WP Haton & WP Kemper & Beko Techniek hebben bij Bakkerij Nollen een uniek en revolutionair project gerealiseerd.
  beko-techniek
  beko-techniek