Menu
totaalpartner in business
De wegwerpspuitzakken One Way

De wegwerpspuitzakken One Way

20 January 2021

Stevige grip | Flexibel | Sterk | Hygiënisch | Transparant

 

NIEUW
De Masterline is gedeeltelijk transparant zodat u goed ziet welk product u verwerkt en of er luchtbellen aanwezig zijn in de zak.

TIP
Wanneer u in de bakkerij dagelijks werkt met verschillende soorten vullingen, gebruik dan verschillende kleuren zodat u ze makkelijk uit elkaar kunt houden. U werkt dan nog hygiënischer volgens de HACCP richtlijnen en grijpt niet meer naar de verkeerde spuitzak.

HANDIG
We verkopen de spuitzakken ook op koker zodat u ze in een aluminium dispenser kunt hangen.

De Masterline wegwerp spuitzaken van One Way zijn uitermate geschikt voor de professionele bakkerij en keuken. De spuitzak is sterk, extreem flexibel en zeer gripvast. Zeker met vochtige of vettige handen.

Koude en luchtige vullingen

De Masterline Blue en Green wegwerpspuitzak is ontworpen voor de verwerking van koude en luchtige vullingen. De wegwerpspuitzak is transparant en heeft een gekleurde punt: blauw of groen. Het te verwerken product in de spuitzak is goed zichtbaar. U ziet meteen met wat voor een product de spuitzak gevuld is, ideaal bij opslag in de koeling of als de spuitzak door iemand anders voorbereid is. Bovendien ziet u eventueel aanwezige luchtbellen voordat u het in of op het product aanbrengt. Dit komt de kwaliteit en de presentatie zeker ten goede. De gekleurde punt (groen of blauw) zorgt voor voldoende onderscheidend vermogen en maakt dat deze spuitzak voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wij bieden dit product op koker en op rol aan. De Masterline op koker is geschikt is voor de One Way dispenser en de Masterline op rol zit verpakt in een handige kartonnen dispenser.

Hete en stevige vullingen

De Masterline Red Hot wegwerpspuitzak is speciaal ontworpen voor de verwerking van hete en dikke vullingen, denk aan soezenbeslag, spuitdegen, hete puree etc. De Masterline Red Hot is voorzien van een extra dikke tweede laag, deze levert extra sterkte en beschermt de gebruiker voor de hoge temperatuur van de vulling. Wij bieden dit product op koker en op rol aan. De Masterline op koker is geschikt is voor de One Way dispenser en de Masterline op rol zit verpakt in een handige kartonnen dispenser. 

Garneren

Met de Sweetliner van One Way maakt u de mooiste decoraties op uw banketproducten, desserts of voor de opmaak van borden. De One Way Sweetliner is speciaal ontwikkeld voor het fijne werk en is makkelijk hanteerbaar. De spuitzak is in pocketformaat met een extra flexibele en gripvaste multilaag-folie en een afsluitbaar spuitmondje van 0,8 mm. Het spuitmondje valt in de spuitzak meteen op zijn plaats waardoor de One Way Sweetliner direct gebruiksklaar is. De Sweetliner vooraf afvullen is geen probleem. U haalt de One Way Sweetliner zo uit de koelkast en warmt hem gemakkelijk op via au bain-marie of in de magnetron, zo kunt u snel aan de slag. De Sweetliner zit op een rol van 100 stuks en zit in een handige kartonnen dispenser.

 

Bestel de vernieuwde Masterline online bij Beko Groothandel of in de webshop van Beko Techniek 


Ook interessant om te lezen

  Schrijf je nu in voor BakkersVakWedstrijden!
  Beko Techniek | BakkersVakWedstrijden 2023
  Schrijf je nu in voor BakkersVakWedstrijden!
  Lees hier het persbericht van de BakkersVakWedstrijden en schrijf je in >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Met ultrasonische snelheid naar Goes!
  Beko Techniek | NANO & PICO
  Met ultrasonische snelheid naar Goes!
  Waarom bakkers, patissiers en chocolatiers graag naar de showroom in Goes afreizen? Lees het hier >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Buurtmarkt Beers zorgt voor verbinding
  Beko Techniek | Buurtmarkt Beers
  Buurtmarkt Beers zorgt voor verbinding
  Beko Techniek projectcoördinator bij inrichting complete bakkerij >>
  beko-techniek
  beko-techniek