Menu
totaalpartner in business

De grote WP Haton Trade In actie

13 juli 2020

Heb jij hoge servicekosten aan je deegverwerkingsset? Is de techniek van je huidige machine zo verouderd dat het tijd is voor een moderne? Of sluit je huidige machine niet meer aan op de productie wensen van nu, vanwege capaciteit of verandering in assortiment? Dan komt deze actie als geroepen.


WP Haton en Beko Techniek zijn al jaren partner van elkaar als het gaat om geautomatiseerde deegverwerking. Deze zomer pakken we uit met hoge inruilkortingen op je oude machine.

Hoe werkt het ?

Bij aanschaf van een nieuwe WP Haton langmaker, opboller of afweger, ontvang je een inruilkorting op je oude langmaker, opboller of afweger. Dit kan oplopen tot wel € 6.000,-.

Een langmaker, opboller of afweger van een ander merk ruilen wij ook in. De actie loopt van 20 juli tot en met 31 augustus.

Vraag snel een offerte aan of bekijk hier het assortiment op de website of hier in de brochure en ruil deze zomer je oude afweger, langmaker of opboller in voor een nieuwe van WP Haton.

Ook interessant om te lezen

  Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie
  by Frank Haasnoot
  Maak je eigen herfst- en kerstdecoratie
  Met de thematische decoratie tools van Frank Haasnoot maak je eenvoudig en snel je eigen chocolade decoratie.
  beko techniek
  Chocolade Compleet
  Meer kleur in de bakkerij
  Nieuw op bakkerijgereedschap.nl
  Meer kleur in de bakkerij
  Verrijdbare afvalcontainers in de webshop bakkerijgereedschap.nl. Verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren.
  Bakkerijbranche
  beko techniek
  Coronavirus en preventie
  Beko Techniek
  Coronavirus en preventie
  Ook al zijn wij klaar met het Coronavirus, het Coronavirus is niet klaar met ons. Lees hier hoe we de verspreiding tegen kunnen gaan.
  beko techniek
  Bakkerijbranche