Menu
totaalpartner in business

Chocolade decoratie tools

11 juni 2020
De ervaren top patissier Frank Haasnoot heeft sinds kort een tool op de markt gebracht om eenvoudig je eigen chocolade decoratie te maken. 

We hebben twee vormen opgenomen in het assortiment elke vorm kent een kleine en een grote variant. Wil jij ook aan de slag met je eigen decoratie?  Bekijk ze hier in de webshop


Ook interessant om te lezen

    Sinaasappeltje voor de dorst ?
    Beko Techniek | Zumex
    Sinaasappeltje voor de dorst ?
    Geef je gemiddelde klantbesteding een boost door te starten met de verkoop van versgeperst vruchtensap.
    beko techniek
    beko groothandel
    Handmatig of toch automatisch?
    Beko Techniek | Fritsch
    Handmatig of toch automatisch?
    Snijdt u uw getoerd gerezen of korstdegen handmatig of toch liever automatisch?
    beko techniek
    beko techniek
    Gram freezing combideals 'shocking goedkoop'
    Beko Techniek | GRAM
    Gram freezing combideals 'shocking goedkoop'
    Vriescapaciteit slim inzetten loont. Zeker met deze shockfreeze-combideal! Lees er hier meer over.
    beko techniek
    beko techniek