Menu
totaalpartner in business

Chocolade decoratie tools

11 juni 2020
De ervaren top patissier Frank Haasnoot heeft sinds kort een tool op de markt gebracht om eenvoudig je eigen chocolade decoratie te maken. 

We hebben twee vormen opgenomen in het assortiment elke vorm kent een kleine en een grote variant. Wil jij ook aan de slag met je eigen decoratie?  Bekijk ze hier in de webshop


Ook interessant om te lezen

    Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo
    Beko Techniek | Voortissimo
    Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo
    Voortissimo® is een nieuw concept voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten voordegen.
    beko-techniek
    Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM
    Beko Techniek | Haarlemse Bakker
    Bakkerij Scholtes en Bakkerij De Visser over de ROTOTHERM
    Erwin Scholtes en Pieter de Visser zijn overtuigd met de ROTOTHERM de juiste keuze voor de toekomst gemaakt te hebben.
    beko-techniek
    beko-techniek
    De perfecte desem
    Beko Techniek | Desemtank
    De perfecte desem
    Het gebruik van desem in de bakkerij is niet meer weg te denken. Lees hier de ervaringen van Wesley Ammerlaan
    beko-techniek
    beko-techniek