Menu
totaalpartner in business

Beko Techniek op de Beko Najaarsdagen 2022

22 augustus 2022

Beko Techniek op de Beko Najaarsdagen 2022

Na twee jaar geen doorgang hebben te kunnen vinden vanwege Corona-maatregelen worden de Beko Najaarsdagen dit jaar gelukkig weer georganiseerd, en wel op maandag 5 september 2022 en dinsdag 6 september 2022. Natuurlijk is Beko Techniek ook weer van de partij. U vindt Beko Techniek op standnummer 65. Ook de aan Beko Techniek verbonden stands zijn een bezoekje waard. Dübör Nederland vindt u op standnummer 67 en op standnummer 63 wordt het nieuwe concept gasverpakken met Beko, genaamd Verpack2, geïntroduceerd. Hiervoor heeft Beko Techniek onlangs drie nieuwe vacumeermachines van het merk Henkovac in het assortiment opgenomen.

► Beko Techniek (standnummer 65)
Smart Robot 125
De afgelopen maanden is Beko Techniek samen met Robot ART, een jong in dynamisch bedrijf met een jarenlange ervaring in de robot automatisering, bezig geweest een innovatieve robotarm te ontwikkelen die volledig geautomatiseerd bakplaten met deegproducten van een kleinbroodstraat afneemt en deze laadt in een platenwagen. Aan het einde van het aflegstation wordt de Smart Robot 125 geïnstalleerd die de platen snel, efficiënt en gestandaardiseerd afneemt en in de platenwagen plaatst. Op de stand van Beko Techniek kunt een kleine demonstratie van de Smart Robot 125 zien. De applicatie is nog volop in (door)ontwikkeling. Verwacht wordt dat deze de eerste helft van 2023 op klantspecificatie geleverd kan worden.

WP Multimatic Pico
Beko Techniek heeft een nieuwe kopmachine aan haar assortiment toegevoegd, de WP Multimatic Pico. Deze is 'live' te aanschouwen op de Beko Najaarsdagen. Een uitstekende kopmachine die leverbaar is in een éénrijige of tweerijige versie. Geschikt voor gewichtsbereik van 165-350 gram (bij één rij) of van 25-60 gram (bij twee rijen) of van 60-165 gram (bij twee rijen). 

WP Haton Multimatic & TALB aflegstation
De geëxposeerde kleinbroodstraat bestaat uit een kopmachine WP Haton Multimatic en een aflegstation TALB 800. De Multimatic zorgt op een zeer deegvriendelijke wijze voor uitstekende deegdeel-, verdeel- en opbolresultaten om deze vervolgens te transporteren naar het aflegstation waar ze op de plaat afgelegd worden. De installatie is naar wens te combineren met een puntjesinrichting voor het vormen van langwerpige deegstukken. De volledige combinatie zorgt voor perfecte bolletjes en uitgerolde puntjes op de meest snelle en efficiënte manier.

Voortissimo®
In mei jl. hebben Beko Techniek en VoorDeeg het nieuwe concept Voortissimo® geïntroduceerd, een merk waaronder advies, kennis, trainingen, creativiteit, processen en machines voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten zelfbereide voordegen samengebracht worden. Door gebruik te maken van Voortissimo® kan iedere bakker een onderscheidend en uniek broodassortiment samenstellen met meer smaak, meer aroma, meer kleur, meer malsheid en een krokantere korst. Benodigde machines zoals een desemketel Tradilevain van JAC en een aromaketel uit de Ecoline van Diosna is te zien. Het spreekt voor zich dat enkele voorbeelden van te maken Voortissimo®-broden te vinden en te proeven zijn op de stand. Bent u benieuwd? Of vragen over het concept? Dan moet u zeker de stand van Beko Techniek bezoeken.

 

Boyens Back-Glanz-tafel
Compacte, semi-automatische spraytafel met 5 spuitpistolen voor het aanbrengen van afglans- of vloeibare ei-producten op deegproducten. Uiterst verfijnd, schoon en efficiënt. Ergonomische éénmansbediening, snel, efficiënt en zuinig. Enkel het plaatsen van bakplaat met maximale afmeting 600x800 mm voorzien van producten is voldoende. Door een afneembare lekbak/tafel, een meegeleverde spoelset/tank en de voorgeprogrammeerde reinigingsprogramma’s is de BackGlanz tafel zeer eenvoudig te reinigen.

 

►► Dübör Nederland (standnummer 67)
Dübör Nederland exposeert een representatieve uitsnede van de meest gebruikte spraymachines van merken Boyens & Dübör. Stuk voor stuk spraymachines waarmee je moeiteloos én zonder verspilling afmeet/snijoliën, glans- en lossingsmiddelen verspuit op bakvormen en trechters van afmeetrechters. Met een perfect gelijkmatig spuitresultaat. De spraymachines zijn geschikt voor alle gangbare lossingsmiddelen, vloeistoffen zoals water én snijoliën voor het oliën van deegtrechters. Volledig zonder spraynevel! In de maanden september, oktober en november zijn er speciale actieprijzen.
Kijk hier voor de complete actie! >>

►►►Gasverpakken met Beko | Verspack² (standnummer 63)
Met VERSPACK² speelt u in op de wens van de klant om altijd iets vers van de ambachtelijke bakker in huis te hebben. Voorverpakte producten in gasvacuumverpakking voor impulsaankopen, altijd op voorraad, altijd binnen handbereik. Margepakker en efficiënt te produceren. Als partner binnen VERSPACK² heeft Beko Techniek onlangs drie kwalitatieve vacumeermachines van het merk Henkovac in het assortiment opgenomen: een voor de kleine(re), een voor de middelgrote en een voor de grote bakkerij. Met de kleinste vacumeermachine van Henkovac verpakt u al snel 400 producten in de week, bij dagelijks 40 minuten sealen. De vacumeermachine verwijdert aanwezige lucht uit de verpakking en vult deze razendsnel met gas. Dit gebeurt binnen 45 seconden.

Henkovac Mobile M1 | mobiele vacumeermachine kleine bakkerij >>
Henkovac Mobile M4 | mobiele vacumeermachine middelgrote bakkerij >>
Henkovac Double Chamber D1 | mobiele vacumeermachine grote bakkerij >>


Ook interessant om te lezen

  Combideals 2022-2023 Chocolate World
  BEKO TECHNIEK | COMBIDEALS CHOCOLATE WORLD
  Combideals 2022-2023 Chocolate World
  Complete chocoladelijnen en losse chocolademachines in Combideals! Profiteer nu! >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Showroomopruiming 2022
  BEKO TECHNIEK | SHOWROOMOPRUIMING
  Showroomopruiming 2022
  Sterk afgeprijsde bakkerijmachines! Uit voorraad leverbaar! Dagelijkse update! Profiteer nu! >>
  beko-techniek
  beko-techniek
  Ervaringsdeskundigen aan het woord
  BEKO TECHNIEK | ARTIKEL BAKKERS IN BEDRIJF
  Ervaringsdeskundigen aan het woord
  Het werk lichter maken, efficiënter produceren, besparen op energie. De belangrijkste redenen voor bakkers om te investeren >>
  beko-techniek
  beko-techniek