Menu
totaalpartner in business
Assortimentsuitbreiding met XpressChef

Assortimentsuitbreiding met XpressChef

05 June 2024


Assortiment uitgebreid met XpressChef

Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met XpressChef, een opkomend merk highspeedovens voor het razendsnel en supervers bereiden van een uiteenlopend aanbod producten. Uitermate geschikt voor het smakelijk serveren of snel meegeven van to-go-producten. Omzetboost gegarandeerd met de highspeedovens van XpressChef™. Voedselkwaliteit voorop, stelt XpressChef™, elke keer opnieuw. Ideaal voor lunchroom of bakkerij en/of opvangen van piekdrukte.

Een worstenbroodje, saucijzenbroodje of pizza in minder dan één minuut? Streekgebonden producten? Een uitgebreid(er) menu? Het is allemaal mogelijk met een multifunctionele highspeedoven van XpressChef™. Eenvoudig menubeheer, intuïtief touchscreen dat bediend kan worden door personeel van elk vaardigheidsniveau en de countertop neemt weinig ruimte in beslag.

Uitermate geschikt voor:
Cafés, delicatessenwinkels en bakkerijen;
Supermarkt en detailhandel;
Perfect voor overnachtingen in hotelkamerservice;
Pubs, bars en restaurants.

Het assortiment highspeedovens XpressChef™:

XpressChef 2c
 Capaciteit 2.700 Watt (oven) / 1.900 Watt (magnetron);
√ 100 programma’s;
 Temperatuur 95°– 250°C;
√ Inhoud 34 liter.
Kijk hier voor alle specificaties >>

XpressChef 3i
Capaciteit 3.000 Watt (oven) / 2.000 Watt (magnetron);
 1200+ programma’s;
Temperatuur 95°– 270°C;
 Inhoud 17,2 liter;
 met impingement*.
Kijk hier voor alle specificaties >>

XpressChef 4i
Capaciteit 3.000 Watt (oven) / 2.200 Watt (magnetron);
√ 1200+ programma’s;
Temperatuur 95°– 270°C;
 Inhoud 39 liter;
 met impingement* en infrarood**.
Kijk hier voor alle specificaties >>

* In een oven met impingement blaast een impingement-mondstuk hete lucht op het te bakken product, waardoor het wel tot vier keer sneller gaar wordt dan in een conventionele oven.
** In een oven met infrarood wordt gebruik gemaakt van stralingswarmte met hoge intensiteit om versneld en gelijkmatig te roosteren, te bruinen en knapperig te maken.

Voor meer informatie:
- Neem contact op met uw verkoopadviseur Beko Techniek.

Ook interessant om te lezen

    Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
    BEKO TECHNIEK | CIRC
    Exclusieve samenwerking tussen Circ en Beko Techniek
    Circ's biovergisters maken het mogelijk om bakkerijreststoffen om te zetten naar hernieuwbare energiebronnen >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
    Beko Techniek | WP op-maat-oplossingen
    Op maat oplossingen voor uw bakkerij!
    WP oplossingen voor kneden, grootbrood, kleinbrood & bakken >>
    beko-techniek
    beko-techniek
    FRITSCH ROLLFIX INRUILACTIE
    BEKO TECHNIEk | FRITSCH INRUILACTIE
    FRITSCH ROLLFIX INRUILACTIE
    Hoge inruilkorting voor jouw uitrolmachine bij aanschaf nieuwe FRITSCH ROLLFIX >>
    beko-techniek
    beko-techniek