Menu
totaalpartner in business

We zijn live!

11 maart 2020
Jaaa! De nieuwe webshop is live!
Heb jij onze nieuwe webshop al gezien? Nee? Pak dan even een lekker bakkie en ga er rustig voor zitten. Want wanneer je surft naar beko-groothandel.shop ontdek je al snel dat de compleet vernieuwde shop van Beko Groothandel veel meer is dan een platform waar jij dé producten bestelt voor jouw bakkerij, patisserie, chocolaterie of ijszaak.

Natuurlijk hebben we het bestelproces gemakkelijker gemaakt. Het is misschien even wennen maar je kunt door te werken met bestellijsten, bestelhistorie en het eenvoudig toevoegen en verwijderen van producten in het winkelmandje nog gemakkelijker een bestelling plaatsen. Ook zit nu bij een groot deel van ons assortiment een afbeelding, wel zo fijn. Helemaal compleet is het nog niet. Maar samen met onze leveranciers werken we er hard aan om zoveel mogelijk producten te voorzien van een productafbeelding en de juiste specificaties. Zo kun jij voor je ingrediëntendeclaratie gemakkelijk alle informatie vinden die je nodig hebt.

Oké, dat je in onze nieuwe webshop dé ingrediënten kunt bestellen voor jouw bakkerij, patisserie, chocolaterie en ijs is wel duidelijk. Om het shoppen nog leuker te maken inspireren we je ook graag met onze blogs met de lekkerste recepten of trendy thema’s en blader je online door onze magazines & folders zoals Momentmakers en Rise!. Ben je op zoek naar specifieke producten bijvoorbeeld voor Pasen, Valentijn of Kerstmis dan vind je deze terug in onze themawinkels.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar beko-groothandel.shop. Inloggen? Je vindt de uitgebreide handleiding na inlog op shop.beko-groothandel.nl. We wensen je veel winkelplezier in onze nieuwe shop! Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag verder via onze contactpagina.

Ook interessant om te lezen

  Bakker Hein Beerse helpt Beko koers te houden
  Lid in beeld
  Bakker Hein Beerse helpt Beko koers te houden
  Het coöperatieve gedachtegoed is bij Hein Beerse diep ingesleten. "Ik wil bewaken waarvoor we zijn opgericht".
  Lid in beeld
  beko groothandel