Menu
totaalpartner in business

Terugblik op 2020

12 januari 2021

 

Waar in sommige delen van het land, of zelfs in de wereld, het leven soms letterlijk én figuurlijk stil leek te staan - is het voor onze branche een bewogen jaar geweest. En ook zo voor Beko Groothandel. We blikken terug op een bijzonder (en) smakelijk 2020, vol creativiteit, nieuwe initiatieven en liefde voor ons mooie ambachtelijke product!
 
JANUARI
Waar we een jaar eerder starten met Rise! vullen we nu aan met thematisch communiceren in de vorm van MomentMakers. Voor ieder bakkerij gerelateerd thema in het jaar bieden we een ruim assortiment om eigenhandig en gemakkelijk bij jouw klanten op te vallen. We lichtten vega en vegan samen uit, het barbecue seizoen kwam aan bod en er werd groots uitgepakt met Moederdag. Bekijk hier onze magazines en folders.

MAART
Onze nieuwe webshop ging live! Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. En eigenlijk is er weinig veranderd. De snelheid, service en producten zijn gelijk, alleen hebben we het in een moderner en gemakkelijker jasje gestoken. Oh, we zouden het bijna vergeten. De zoekmachine maakt zoeken leuk, de blogberichten zullen je inspireren en je kunt ons nog wat beter leren kennen.
 
APRIL
Het koninklijke juweeltje van 2020, ofwel de tompouce. Nederland stond hiervoor massaal in de rij en velen bakkers waren vóór het middaguur al uitverkocht. De variaties op deze traditionele lekkernij waren eindeloos en Nederland smulde ervan!

SEPTEMBER
Voor het eerst werden onze vertrouwde Beko Najaarsdagen online georganiseerd. Dit keer was het proeven van digitale inspiratie, downloaden van heerlijke recepten & fijne productvideo’s en niet 2 dagen maar 2 wéken online inkoopvoordeel pakken.
 
OKTOBER
In het najaar werd een nieuw Beko merk gelanceerd onder de naam Monpain. Deze heerlijke producten van hoogwaardige kwaliteit zijn niet te evenaren. De unieke recepturen, lange rusttijden en zorgvuldig samengestelde vullingen, maakt dat er alleen maar topproducten uit de oven komen. Klik hier voor meer informatie over het assortiment van Monpain.

NOVEMBER
Liefde uiten aan dierbaren was nog nooit zo breed gedragen en belangrijk gevonden door heel Nederland. Een knuffel, high five of een schouderklopje, door ‘Chocolate Wishes’ zeiden jouw klanten het met chocolade. Een succesvol concept wat door de verzameling van maar liefst 10 chocoladevormen het hele jaar gevoerd kan worden. Ook benieuwd? Klik hier voor meer informatie over Chocolate Wishes.

   

Ook interessant om te lezen

  Bakker Hein Beerse helpt Beko koers te houden
  Lid in beeld
  Bakker Hein Beerse helpt Beko koers te houden
  Het coöperatieve gedachtegoed is bij Hein Beerse diep ingesleten. "Ik wil bewaken waarvoor we zijn opgericht".
  Lid in beeld
  beko groothandel
  Leden mogen Anton van der Most bellen
  Lid in beeld
  Leden mogen Anton van der Most bellen
  "Een Beko-lid mág kritisch zijn, dat moet zelfs. Maar klaag dan niet bij bijvoorbeeld de chauffeurs.
  Lid in beeld
  beko groothandel
  Van der Bijl uit Kollum trouwe klant Beko Groothandel
  Lid in beeld
  Van der Bijl uit Kollum trouwe klant Beko Groothandel
  ‘Beko is méér dan grondstoffen alleen’, aldus Anna van der Bijl. "Wij voelen ons een gewaardeerde klant”
  Lid in beeld
  beko groothandel