Menu
totaalpartner in business

Extra inkoopvoordeel!

31 oktober 2022

Inkopen bij Beko Groothandel, dé inkooporganisatie voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders, biedt zo zijn voordelen. Door onze grote inkoopkracht kunnen we producten voordelig inkopen. Dit najaar kunnen we extra voordeel bieden op een aantal hardlopers. Extra fijn in deze tijd, waarbij we allemaal wel wat wind in de rug kunnen gebruiken.

Vanaf 1 november profiteer je van kortingen op producten als amandelspijs, slagroom, appelflappen en chocolade, maar ook profiteer je bij het kopen van rozijnen. Tot en met het einde van het jaar geldt bij Beko Groothandel de verkoopprijs van oktober 2022. De huidige marktprijs, die ongeveer € 0,25 per kilogram hoger ligt, gaat nu pas per 1 januari 2023 in (in plaats van november 2022). Dat is het fijne van Beko Groothandel, de groothandel die naast je staat. 

Bekijk  >>hier <<  het overzicht aan actieproducten.

Let op: voor deze met korting ingekochte producten geldt dat deze uiterlijk in week 52 dienen te worden uitgeleverd. Bovendien kan er naar rato van eerdere afnamevolumes worden ingekocht. Zo is het voor alle klanten mogelijk om van het voordeel gebruik te maken. Zo lang de voorraad strekt, OP=OP!

 

Ook interessant om te lezen

  Beko Groothandel neemt D'Haeze over
  Beko Groothandel | Overname
  Beko Groothandel neemt D'Haeze over
  Beko Groothandel heeft per 9 maart 2022 het Belgische D’Haeze overgenomen, een groothandel in bakkerijgrondstoffen.
  beko-groothandel
  beko-groothandel