Menu
totaalpartner in business
Actie Pink Ribbon

Actie Pink Ribbon

08 May 2023

Een hart voor het goede doel, dat hebben bakkers, Beko Groothandel en Baker & Baker gemeen. Daarom sloegen zij de handen in elkaar voor een hartelijke steunactie ten voordele van Pink Ribbon. Met de campagne “Een kleine lekkernij, een groot gebaar” konden bakkers een actiepakket met hartvormige donuts bekomen. Het idee: deze zoete lekkernij verkopen in hun zaak en klanten op die manier het goede doel laten steunen.

Met het handige actiepakket bestaande uit winkelcommunicatie in de vorm van posters, stickers en verpakkingsdoosjes konden de bakkers hun klanten aanmoedigen om “hun hart” te tonen voor Pink Ribbon. De actie liep gedurende het hele jaar 2022, met Valentijnsdag als hoogtepunt. Voor elke verkochte doos hartvormige donuts, doneren Beko Groothandel en Baker & Baker € 2,50. In totaal werd er zo € 2.287,50 verzameld als donatie aan Pink Ribbon.

Met deze bijdrage steunen wij het waardevolle werk van Pink Ribbon. Dankzij alle donaties kunnen zij diverse onderzoeken en projecten op het gebied van borstkanker financieren.

Dit zijn de meest recente onderzoeken die financiering krijgen:

  • Ongevoeligheid voor behandeling bij hormoongevoelige borstkanker.
  • Informatie en keuzeondersteuning op maat voor vrouwen met een hoog risico op borstkanker.
  • (Her)bestraling met en zonder hyperthermie bij teruggekeerde borstkanker.

 

Namens het hele team van Pink Ribbon bedanken wij de ambachtelijke bakkers van Nederland voor hun steun en bijdrage aan het goede doel.

Omdat Beko Groothandel en Baker & Baker het belangrijke werk van Pink Ribbon willen blijven steunen, zullen zij ook in 2023 wederom € 2,50 per doos doneren. Wij hopen dan ook op de creatieve en enthousiaste ondersteuning vanuit de ambachtelijke bakkers van Nederland.    

Ook interessant om te lezen