Menu
totaalpartner in business

Wij blijven bakken

19 maart 2020
De Stichting Ambachtelijke Bakkerij is een campagne gestart waarmee (banket)bakkers in Nederland consumenten laten weten dat de ambachtelijke (banket)bakkerij gewoon blijft bakken. Er verschijnen de komende dagen in alle landelijke bladen advertenties met de slogan; Wij blijven bakken. Naast landelijke bladen is er ook een online campagne gestart met #wijblijvenbakken.

Het is een bizarre situatie; het coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. De situatie brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maakt iedereen zich zorgen over wat er kan gebeuren. Ambachtelijke (banket)bakkers hebben hiermee nieuwe uitdagingen, die we gezamenlijk zo goed mogelijk en met elkaar het hoofd moeten bieden.

De ambachtelijke bakkers zijn belangrijk voor de samenleving en staan dagelijks klaar om de consumenten te voorzien van vers brood en banket. Om consumenten te laten weten dat de ambachtelijke (banket)bakkerij gewoon blijft bakken, verschijnen er de komende dagen in alle landelijke bladen advertenties met de slogan; Wij blijven bakken. De advertentie wordt ook als social media post gedeeld en bakkers hebben de gelegenheid om de post te personaliseren met een eigen foto. Daarnaast worden alle bakkers opgeroepen om de post inclusief #wijblijvenbakken te delen. Zo laten we Nederland zien dat de ambachtelijke (banket)bakker er ook in deze tijden is.

Samenwerking branchepartijen

In deze tijden wordt er nauw samengewerkt door branchepartijen. De website van NBOV is opnieuw ingericht en bevat de nieuwste informatie over de nieuwe richtlijnen of ontwikkelingen uit Den Haag. Kijk op de website NBOV voor de laatste update.

Ook interessant om te lezen

  Broodcampagne
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Meer brood op de plank! Met die intentie heeft het Nederlands Bakkerij Centrum een aanvraag bij de Europese Commissie ingediend voor een vervolg op de imagocampagne ‘Brood. Goed verhaal’.
  Bakkerijbranche
  Training praktijkbegeleiders
  Bakkerijbranche
  Training praktijkbegeleiders
  Niveau 4 Boulanger studenten (schooljaar 2020/2021) hebben een leerbedrijf nodig.
  Bakkerijbranche
  NBA start online trainingen
  Bakkerijbranche
  NBA start online trainingen
  De Nationale Bakkerij Academie start vanaf mei met het geven van online trainingen voor broodbakkers, banketbakkers, productiemedewerkers en verkoopmedewerkers in de bakkerij.
  Bakkerijbranche