Menu
totaalpartner in business

Week van het Brood campagne

12 januari 2022

De Week van het Brood staat voor de deur! De promo pakketten zijn inmiddels verstuurd via de Stichting Ambachtelijke Bakkerij en zullen dus op tijd op de locaties zijn. De promo pakketten bevatten verschillende items, van vitrinestickers tot posters, wat u mooie handvatten biedt om volkorenbrood te promoten. Het zou natuurlijk mooi zijn als zo veel mogelijk bakkers aanhaken bij de Week van het Brood.

Naast de fysieke items zijn ook de speciale Week van het Brood websitepagina’s in de lucht. Op deze pagina zijn onder andere de campagnevideo en de winactie (“wie gun jij een beetje volkoren?”) te zien, en kan de consument informatie vinden over volkoren. www.weekvanhetbrood.nl

Alle materialen kunnen gedownload worden via www.brood.net/eudownloads. Er zijn video’s beschikbaar en input voor social media berichten, andere digitale promotiemiddelen en de afbeelding van de ontbijtbox om de winactie groots onder de aandacht te brengen bij klanten. Aan  deze pagina’s wordt momenteel nog hard gewerkt, maar alles wordt deze week in orde gemaakt.

Naast de materialen voor in de bakkerij, wordt er ook online aandacht besteed aan de Week van het Brood via social kanalen van brood.net. Delen mag!

Het belooft een mooie start van de 2-jarige campagne “Brood, goed verhaal. Met graan uit Europa” te worden!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen: 0317-471257.

Ook interessant om te lezen