Menu
totaalpartner in business

Voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen

22 januari 2019
Ontdek de producten en diensten van ruim 180 leveranciers uit de bakkerij- en ijsbranche en ontmoet vakgenoten uit heel Nederland. Of u nu al jaren in het vak zit, of net begint: Bakkersvak is er voor de bakker van nu en voor de bakker van morgen.

Op zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019 vindt de 8e editie van Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. Gedurende drie dagen komen 8.500 (banket)bakkers, patissiers, chocolatiers, ijsbereiders, horeca professionals en cateraars samen op het belangrijkste én enige bakkerijplatform in Nederland. Bakkersvak is  van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers.

Ook dit jaar stelt Beko stelt de klant centraal in haar stands, want tijdens Bakkersvak draait het om u! Er is genoeg te zien, te beleven, te proeven en voordeel te behalen bij Beko. Onze accountmanagers en adviseurs, met kennis van ondernemerschap, ingrediënten, machines, gereedschappen en verpakkingen, staan voor u klaar. Laat u door hen inspireren en informeren.

Vergeet niet dat u zich vooraf online moet registeren. Doet u dat niet dan moet u bij binnenkomst € 25,00 entree betalen! U kunt uw bezoek gratis registreren met deze link.

Ook interessant om te lezen