Menu
totaalpartner in business

Victor van der Pluijm

16 september 2020
Tijdens de ledenvergadering van Coöperatieve Vereniging Beko op maandag 14 september jl. heeft scheidend bestuurslid Victor van der Pluijm uit handen van voorzitter Aike Hilvers een Gouden Beko Speld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de coöperatie.

Aike Hilvers: “Victor is jarenlang bestuurslid geweest van regio Beko West (toen nog Weba-Inco) en is tot vandaag namens die regio de afgevaardigde in het hoofdbestuur. Victor heeft zich altijd vol overgave ingezet voor de coöperatie en haar bedrijven. We kunnen op één hand de keren te tellen dat hij in al die jaren niet bij een vergadering was. En ik kan u zeggen dat daar jaren bij waren dat we als bestuur soms meerdere keren per maand bij elkaar kwamen. Het Beko-verleden van Victor gaat lang terug en wij deden als bestuur dan ook vaak een beroep op zijn kennis, zijn ervaring en zijn dossiers. Zijn betrokkenheid bij leden en medewerkers van Beko is groot. Ik kan Victor typeren als: betrouwbaar, integer, goed voorbereid en nooit te beroerd om een extra taak op zich te nemen. Victor heeft een groot blauw Beko-hart! Als dank voor alles wat Victor gedaan heeft voor onze Beko heeft het bestuur gemeend hem de Gouden Beko-speld toe te kennen.”

Chris Vreugdenhil (van Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk) is tijdens de Beko ledenvergadering door de leden van regio Beko West gekozen als de opvolger van Van der Pluijm.

Het Beko-bestuur kent Gouden Spelden toe aan personen die gedurende een lange periode hebben bijgedragen aan verbetering van de Beko-organisatie. Spelden worden uitgereikt bij vertrek van een persoon of bij bijzondere jubilea. De Beko-organisatie heeft met het toetreden van Victor van der Pluijm 24 Gouden Speld Dragers.

Ook interessant om te lezen

  Meedoen loont altijd
  Aanmelden
  Meedoen loont altijd
  De uitslag van de Beko Speculaaskeuringen geeft een boost aan uw verkopen en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van uw speculaas.
  Bakkerijbranche
  beko coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  Wij zijn een coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  'Wij doen meer dan alleen inkopen, wij zijn een coöperatie', o.a. daarover spraken bestuursvoorzitter Aike Hilvers en coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul met Bakkerswereld.
  beko coöperatie
  Beko Speculaaskeuringen
  in oktober
  Beko Speculaaskeuringen
  Voorgaande jaren koppelde Beko de speculaaskeuringen aan de Beko Najaarsdagen. Dat lukt dit jaar niet, maar toch worden er ook dit jaar speculaaskeuringen gehouden.
  beko coöperatie