Menu
totaalpartner in business
Unieke prestatie

Unieke prestatie

27 October 2023
Als bakkerscoöperatie in Nederland, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat maar liefst 7 van onze vestigingen de hoogst haalbare BRC-certificering voor voedselveiligheid en kwaliteit hebben behaald. Dit uitzonderlijke resultaat markeert een mijlpaal in ons streven naar voortdurende verbetering en kwaliteitsservice.

Met de missie om kennis en ervaring te bundelen vanuit het hele land en deze op regionaal en zelfs individueel niveau te delen, heeft Beko als totale organisatie altijd gestreefd naar een nauwe band met leden en klanten. Onze dochterondernemingen, Beko Groothandel, Beko Techniek, Beko Advies, Stolp International en Beko Verpakkingen zorgen ervoor dat elke bakker, groot of klein, een brood- en banketspecialist, in de Beko organisatie het ideale verlengstuk van hun onderneming vindt, ook op het gebied van kwaliteit.

De behaalde BRC-certificering toont aan dat Beko bedrijven zich inzetten voor voedselveiligheid, risicobeheersing en continuïteit. Periodieke controles en metingen zijn de hoekstenen van dit proces, waarbij de BRC Storage & Distribution-normen als leidraad dienen.

Sinds 2018 hebben Beko Groothandel en sinds 2022 Beko D’Haeze in België, Stolp International en Beko Verpakkingen met succes volgens de BRC-normen gewerkt om de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit te handhaven.

Een fantastisch resultaat 
Vijf jaar na het implementeren van de BRC norm, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat maar liefst 7 gecertificeerde Beko-bedrijven met succes de hoogste certificering AA+ hebben behaald. Dit uitzonderlijke resultaat getuigt van voortdurende inzet voor, en onze toewijding aan de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

‘Kwaliteit staat bij de Beko bedrijven hoog in het vaandel. De AA+ status bij 7 vestigingen, is een resultaat waar wij trots op zijn’, aldus Pieter Lemstra, directeur Operations Beko Groothandel.

Ook interessant om te lezen

  Michel en Karin - Echte bakker Van Mook
  Michel en Karin - Echte bakker Van Mook
  Michel van Mook zit overal zelf bovenop, maar kan het ook heel goed loslaten. Dat vind hij juist het mooie van ondernemen. “Ik heb niet het gevoel dat ik het werk beter kan dan mijn medewerkers.”
  beko-coöperatie
  beko-coöperatie
  Terugblik op Week van het brood 2024
  Terugblik op Week van het brood 2024
  Terugblik op Week van het Brood 2024
  beko-coöperatie
  beko-coöperatie
  Jeffrey van Soest - Chocolaterie Pierre
  Jeffrey van Soest - Chocolaterie Pierre
  Wanneer Chocolaterie Pierre ergens haar naam of logo aan verbindt, bevestigen zij dat ze achter de kwaliteit van het product staan. En bij kwaliteit gaat het ook over goede arbeidsomstandigheden.
  beko-coöperatie
  beko-coöperatie