Menu
totaalpartner in business

Succesvolle en sfeervolle beursdagen

01 oktober 2019
Ruim 1.000 bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders bezochten de Beko Najaarsdagen op 23 en 24 september jl.
In 80 stands presenteerden de Beko-bedrijven en hun leveranciers de leukste najaarsideeën, de perfecte bakkerij-inrichting, de beste ingrediënten, de mooiste verpakkingen en bedrijfsadviezen op maat. Bezoekers konden profiteren van inkoopvoordeel en overal op de beurs de lekkerste producten proeven terwijl er voldoende gelegenheid was om te netwerken. 'Beroemdheden' zoals Carlo Midiri, het BoulangerieTeam en Romano Paolo demonstreerden doorlopend de meest fantastische producten en adviseerden de bezoekers over hoe zij deze producten kunnen inzetten in hun bedrijf. En er werden 275 speculaasproducten beoordeeld door een vak- en consumentenjury. 

Bekijk hieronder het filmpje dat gemaakt is tijdens de Beko Najaarsdagen 2019.


Ook interessant om te lezen

  Bakkerswereld 26 juni 2020
  Wij zijn een coöperatie
  Bakkerswereld 26 juni 2020
  'Wij doen meer dan alleen inkopen, wij zijn een coöperatie', o.a. daarover spraken bestuursvoorzitter Aike Hilvers en coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul met Bakkerswereld.
  beko coöperatie
  Beko Speculaaskeuringen
  in oktober
  Beko Speculaaskeuringen
  Voorgaande jaren koppelde Beko de speculaaskeuringen aan de Beko Najaarsdagen. Dat lukt dit jaar niet, maar toch worden er ook dit jaar speculaaskeuringen gehouden.
  beko coöperatie
  `Beko Totaalpartner in business tijdens Bakkersvak 2020
  Beko Coöperatie
  `Beko Totaalpartner in business tijdens Bakkersvak 2020
  Op 1, 2 & 3 maart presenteerde Beko Totaalpartner in business in 2 stands de nieuwste producten en diensten aan bakkend Nederland. Een korte impressie ziet u in de vlog van Coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul
  beko coöperatie
  Bakkerijbranche