Menu
totaalpartner in business

Stel een eigen magazine samen met SAB

05 oktober 2021

Andere jaren ontvingen de deelnemers aan Stichting Ambachtelijke Bakkerij de Bakwerk decemberspecial om aan hun klanten mee te geven. Een magazine vol decemberweetjes, nieuwe feestrecepten, moppen, spelletjes, etc.

Dit jaar gaat Stichting Ambachtelijke Bakkerij het anders doen!

MAAK EEN EIGEN MAGAZINE

Vorige week heeft de stichting heeft aan de deelnemende (banket)bakkers een catalogus gestuurd met daarin mogelijkheden om een eigen decembermagazine samen te stellen. Daarmee kunnen (banket)bakkers laten zien wat zij, ook in aanloop naar de feestdagen, allemaal te bieden hebben. Leuk om mee te geven in de winkel, of om aan Sinterklaas- of Kerstpakketten toe te voegen.

(Banket)bakkers maken zelf keuze uit bestaande artikelen van Stichting Ambachtelijke Bakkerij over bijvoorbeeld Sinterklaasavond, specifieke feestdagen-producten of over tips voor de ontbijttafel met kerst. Daarnaast kunnen zij kiezen voor pagina’s met ruimte voor eigen aanbiedingen, bestellijsten toevoegen en een nieuwjaarswens plaatsen.

Consumenten krijgen dan geen algemeen magazine, maar een eigen tijdschrift van de bakker! Zodat zij extra goed zien dat ze bij die bakker of banketbakker moeten zijn voor het lekkerste en mooiste brood en banket voor de feestdagen.

MAGAZINE BESTELLEN?

Dat kan makkelijk en snel via www.ambachtelijkebakkerij.nu of via het bestelformulier achterin de catalogus. Vul het formulier met uw wensen in. Deelnemers van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij krijgen eenmalig de kosten voor de orderbegeleiding ter waarde van € 250,00 cadeau.

Meer weten of vragen? Mail: info@ambachtelijkebakkerij.nu of bel met Sandra Pluim: 088 – 666 9 333.

 

Ook interessant om te lezen