Menu
totaalpartner in business

Snel en eenvoudig een eigen webshop

24 maart 2020
Terwijl de uitbraak van het coronavirus doorgaat, zien we de gewoonten van uw klanten veranderen; in plaats van naar uw winkel te gaan, bestellen en betalen ze uw producten liever online. Wilt u uw klanten ook online bedienen, maar hebt u nog geen webshop? Open dan snel een gratis webshop via Bakeronline.

Het opzetten van een webshop kan best een uitdaging zijn, omdat het tijd en technische middelen vergt waarover u nu misschien niet beschikt. Daarom wil Bakeronline u helpen een webshop op te zetten, zodat uw klanten ook tijdens de coronacrisis van uw producten kunnen genieten.

Wat biedt Bakeronline?

Gepersonaliseerde webshop met een assortiment van max. 20 producten
Online betalingen via iDEAL
Gepersonaliseerde communicatiematerialen voor in uw winkel

Wat moet u doen?

Het enige dat u hoeft te doen is u aan te melden bij Bakeronline en een lijst te sturen met uw producten en prijzen. Bakeronline creëert daarmee uw eigen webshop. De webshop geeft een overzicht van uw 20 meest populaire producten, met duidelijke productomschrijvingen, allergenen-informatie, indien gewenst foto’s én online betalen via iDEAL. Uw klant kan zelf aangeven wanneer hij zijn bestelling ophaalt. Bovendien hoeft hij niet in de rij te staan. En ook de online betaling helpt bij het handhaven van de hygiënemaatregelen en de sociale afstand.

Voorwaarden

Uw gratis webshop blijft in elk geval tot 31 mei online staan en eventueel langer als de coronacrisis langer duurt. Het gebruik ervan is volledig gratis en zonder enige verplichting nadien. Het enige wat u zelf betaalt zijn de iDEAL transactiekosten à € 0,20 per transactie.

Direct uw webshop openen?

Als u uw webshop binnen 48 uur wilt lanceren, stuur dan een mail naar Bakeronline. Er wordt dan contact met u opgenomen om uw webshop zo snel mogelijk te realiseren.

Ook interessant om te lezen

  Broodcampagne
  Bakkerijbranche
  Broodcampagne
  Meer brood op de plank! Met die intentie heeft het Nederlands Bakkerij Centrum een aanvraag bij de Europese Commissie ingediend voor een vervolg op de imagocampagne ‘Brood. Goed verhaal’.
  Bakkerijbranche
  Training praktijkbegeleiders
  Bakkerijbranche
  Training praktijkbegeleiders
  Niveau 4 Boulanger studenten (schooljaar 2020/2021) hebben een leerbedrijf nodig.
  Bakkerijbranche
  NBA start online trainingen
  Bakkerijbranche
  NBA start online trainingen
  De Nationale Bakkerij Academie start vanaf mei met het geven van online trainingen voor broodbakkers, banketbakkers, productiemedewerkers en verkoopmedewerkers in de bakkerij.
  Bakkerijbranche