Menu
totaalpartner in business

Nationaal Schoolontbijt

09 augustus 2021

Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt, dat weet de bakker als geen ander. Tijdens het Nationaal Schoolontbijt laten we dit ook graag zien aan alle kinderen en hun ouders. Oproep aan alle bakkers van Nederland: Doe ook mee met dit feestelijke ontbijtevenement! Schrijf u snel in en kies de school of scholen van uw voorkeur. Dan wordt uw ovenverse brood onderdeel van hun gezonde ontbijtpakket in de week van 1 t/m 5 november. Het thema in 2021 is ‘Altijd een gezond ontbijt’. Grijp uw kans en wordt de leukste bakker in de buurt!

Wat levert het op?

Met deelname aan het Nationaal Schoolontbijt laten bakkers in de eigen buurt zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en wordt het mooie bakkersvak gepromoot. Maar er zijn nog meer redenen om mee te doen!

1. U doet mee aan een landelijk evenement.

2. U komt direct in contact met scholen uit uw buurt.

3. U komt via de scholen in contact met de kinderen en hun gezinnen.

4. Deelname is reclame in uw winkel.

5. Deelname is een goede aanleiding voor lokale acties en persaandacht.

Gratis baal Subliem Gluten, Bruin of Volkoren Klein

Met dank aan Puratos haalt u ook voordeel uit uw deelname. Bestel voor het Schoolontbijt een baal Subliem Gluten, Bruin of Volkoren Klein en krijg de tweede baal naar keuze gratis. Dat betekent een besparing van maar liefst € 70,-. Bovendien kunt u met één baal bijna drie scholen van brood voorzien! Puratos neemt na uw inschrijving automatisch contact met u op en zorgt voor uw gratis baal Subliem.

Vernieuwde website

De website www.schoolontbijt.nl is vernieuwd! Een sprankelende website met de nodige informatie over het Nationaal Schoolontbijt, het belang van een gezond ontbijt en uiteraard aandacht voor de ontbijtproducten. Het zoeken van scholen is makkelijker geworden en u kunt zelf de school/scholen van uw voorkeur kiezen. We verwachten weer bijna 2.500 scholen die mee doen aan de 19e editie van het Nationaal Schoolontbijt.  

Hoe werkt het?

Schrijf uw bakkerij snel en eenvoudig in via www.schoolontbijt.nl/bakkerij. Kies een of meer scholen uit uw buurt op één of meer dagen in de ontbijtweek. Staat uw favoriete school er nog niet bij? De inschrijving voor scholen loopt tot 17 september, dus grote kans dat deze school zich nog aansluit. Zelf contact opnemen met de school van uw voorkeur mag natuurlijk ook.

Doe ook mee aan het Nationaal Schoolontbijt en maak er voor de kinderen uit uw buurt een feestje van! Schrijf voor 1 oktober in via www.schoolontbijt.nl/bakkerij.

Ook interessant om te lezen